Terraneo Festival 2013  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Terraneo Festival 2013: VOUCHER 3-2-1

Obuhvaća 4 festivalske i 2 kamp ulaznice.
Voucher se mijenja za ulaznice na blagajni festivala.


Treći po reduTerraneo  festival ove godine održat će se od 7. – 9. Kolovoza u Šibeniku.
Do sad potvrđena imena Terranea 2013. čine: The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Bosnian Rainbows, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia te Icarus Down.

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rječju Terraneo - glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Terraneo se održava u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad prepun pozitivne atmosfere. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja u drugom vikendu kolovoza, Terraneo je savršena nadopuna turističkoj ponudi te regije, što ju čini primamljivom destinacijom tisuća mladih urbanih ljudi željnih zabave.

Terraneo postaje vodeće glazbeno događanje u regiji koje razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave. Nadalje, zadaća mu je promovirati prirodna bogatstva i ljepote šibenske regije; predstaviti Šibenik i Hrvatsku kao aktualne i atraktivne svjetske turističke destinacije. Nadasve, Terraneo želi zabaviti, širiti pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i dati posjetiteljima priliku da uživaju u glazbi aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene.

ULAZNICE

Festivlske i kamp ulaznice mogu se kupiti u svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

KAMPIRANJE OD 06. DO 10. KOLOVOZA
Kao i do sada, kamp za posjetitelje smješten je u sklopu festivalske lokacije, kapaciteta za oko 3500 osoba. Kamp se otvara dan prije službenog početka festivala, u utorak, 06. kolovoza u 10h ujutro, a zatvara u subotu, 10. kolovoza u 16h popodne. Detalji o ponudi kampa kao i Pravila o kampiranju biti će dostupni na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com.


NOVINARSKE AKREDITACIJE
Prijave za novinarske akreditacije traju do 16.07.2013., a sve informacije i obrazac za prijavu potražite na www.terraneofestival.com/press/prijavnica


KONTAKTI

press@terraneofestival.com
info@terraneofestival.com


WWW.TERRANEOFESTIVAL.COM