tame impala pula 2022 - Ulaznice

TAME IMPALA

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA - CHARM MUSIC ]

Niže možete pronaći važne informacije o koncertu Tame Impala u Puli 17. kolovoza:

ULAZ

Ulaz A i B – ulaznice „Floor/Parter“, „Loggia/Loža“ i „Invalidska kolica/Wheelchair“

Ulaz C i D – ulaznice „Tribunes/Tribine“ i „Lawn/Travnjak“

Očekuju se gužve, molimo dođite na vrijeme i sa sobom ponesite identifikacijski dokument sa fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola… )

Svaka osoba neka ima svoju ulaznicu i svoj identifikacijski dokument pripremljen prilikom ulaska na koncert.

SATNICA

18:30 – Predviđeno otvaranje ulaza

20:00 - Mattiel

21:15 - Tame Impala

INFORMACIJE O POSEBNOJ REGULACIJI PROMETA U BLIZINI PULSKE ARENE

Povodom održavanja koncerata Tame Impala dana 17. kolovoza u večernjim satima za vrijeme trajanja koncerata neće biti dozvoljen promet motornih vozila na sljedećim prometnicama oko Arene:

- u Istarskoj ulici, od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Trga Nimfej

- na Trgu Nimfej, od Istarske ulice do Flavijevske ulice

- na Šetalištu Nella Milottija

- u Amfiteatarskoj ulici

- u Scalierovoj ulici, od raskrižja sa Istarskom ulicom do raskrižja sa Stiglichevom ulicom

- u Nezakcijskoj ulici

- na Trgu Ozad Arene

Stanarima i vlasnicima poslovnih subjekata na tom području promet navedenim prometnicama će biti dozvoljen. Također, za vrijeme trajanja ukrcaja i iskrcaja opreme izvođača u određenim periodima u danu bit će otežan promet/sužena cesta ispred same Arene.

Molimo sve koji dolaze na koncert da parkiraju na Rivi i na Mandraču, kako se u gradu ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Eventim blagajna („Box Office“ na slici) raditi će od 16:00 na dan samog koncert.

Molimo kupce da isprintaju svoje print@home ulaznice (ukoliko niste u mogućnosti – pojačajte brightness na mobitelu na najjače prilikom ulaska na koncert).

Ulaznice kupljene opcijom „Pick up Outlet/Podizanje ulaznica na prodajnim mjestima“ moraju se podići sa KODOM na prodajnim mjestima sa sljedećeg linka - https://www.eventim.hr/hr/news/2017/11/new-delivery-option-at-eventim-hr-639821.html. Kod je stigao u potvrdi narudžbe.

Želimo Vam lijep provod na koncertu!***

Dogovoren je proces repersonalizacije ulaznica za događaje:

Arctic Monkeys @ Arena Pula - 16. 08. 2022.

Tame Impala @ Arena Pula - 17. 08. 2022.

Repersonalizacija (promjena imena) moguća je jedino u slučaju kada se radi o očitoj grešci u pisanju imena i prezimena ili u slučaju promjene samo imena, s istim prezimenom (npr. Ivan Horvat mijenja ulaznicu na Katarina Horvat).

Nije moguće promijeniti ulaznicu na potpuno drugačije prezime.

U slučaju nemogućnosti dolaska na koncert iz bilo kojeg razloga, kupac može zatražiti povrat sredstava.

REPERSONALIZACIJE I POVRATI MOGUĆI SU ISKLJUČIVO DO 05.08.2022.

Zahtjev za repersonalizaciju ili povrat sredstava potrebno je poslati na info@eventim.hr do 05.08.2022.

U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom. Potrebno je navesti željenu promjenu/obrazloženje. Zahtjev je potrebno poslati s email adrese koja je vezana uz narudžbu.


***Ulaznice su personalizirane: samo osoba čije je ime na ulaznici smije se ući na mjesto događaja nakon provjere osobne iskaznice.

Maks. Prodane 4 ulaznice po kupcu 

Djeca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe starije od 18 godina.

Djeca do 6 godina ulaze besplatno, sjede roditelju u krilu.

Osobe u kolicima kupuju ulaznicu po 250,00 KN, smješteni su na prostoru partera.


Cijene ulaznica su 550 HRK za ložu, 500 HRK parter stajanje, 480 HRK tribine te 300 HRK travnjak stajanje.
Glazbeni revolucionari Tame Impala po prvi put u Hrvatskoj ovo ljeto u pulskoj Areni!
THE SLOW RUSH TOUR ARENA PULA, 17. KOLOVOZA 2022.

Prvi put u Hrvatskoj, australski bend Tame Impala koji je revolucionirao rock svojim novim zvukom nastupit će u pulskoj Areni 17. ožujka 2022.!

Tame Impala je psihodelični glazbeni projekt australskog multiinstrumentalista Kevina Parkera. U svom studiju, Parker piše, snima, izvodi i producira svu glazbu projekta Tame Impala. Na turneji, Tame Impalu čine Parker (gitara, vokal), Dominic Simper (gitara, sintesajzer), Jay Watson (sintesajzer, vokal, gitara), Cam Avery (bas gitara, vokal) i Julien Barbagallo (bubnjevi, vokal).

Tame Impala dobitnici su BRIT nagradu za najbolju međunarodnu grupu 2016., a 2021. nominirani su za najbolji za najbolji alternativni album - “The Slow Rush” i najbolju rock pjesmu za pjesmu - “Lost In Yesterday” na nagradama Grammy. Ovo je bila njihova treća nominacija za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg alternativnog albuma, a prethodno su nominirani s "Currents" i "Lonerism". Album "The Slow Rush" je također nominiran za dvije Billboard Music Awards i American Music Award (AMA).

Posljednjih godina Tame Impala predvodi brojne festivale, uključujući Splendor in the Grass, Coachella, Primavera, Lollapalooza, ACL i mnoge druge. Parker je jedan od najutjecajnijih glazbenih glasova posljednjeg desetljeća. Kao autor i producent Parker je surađivao s The Weekndom, Travisom Scottom, SZA-om, Lady Gagom, Markom Ronsonom, Kanyeom Westom, Kali Uchisom, Theophilusom Londonom, Miguelom, A $ AP Rockyjem i mnogim drugima.


“The Slow Rush” je četvrti studijski album Tame Impale. Album nastavlja niz odličnih izdanja od prvijenac iz 2010. "Innerspeaker", "Lonerism" iz 2012. i "Currents" iz 2015. godine. Objavljen u veljači 2020., prikupio je preko 1,3 milijarde streamova. Došavši do # 1 na ljestvicama raznih zemalja, bio je to njegov album s najvišom ocjenom do sada u SAD-u i Velikoj Britaniji s 14 najboljih 10 pozicija u svijetu. "Slow Rush je izuzetno detaljno djelo", piše Pitchfork. "Zadivljen sam i začuđen što su sva glazba i tekstovi isključivo Parkerovo djelo, svaki akord na gitari i svaki okret gumba napravio je on."

Ulaznice za ovaj jedinstven koncert kreću se od 300 do 550 kuna, a prodaja počinje u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. u 11 sati. Ulaznice se mogu kupiti putem Eventim sistema. Cijene ulaznica su 550 HRK za ložu, 500 HRK parter stajanje, 480 HRK tribine te 300 HRK travnjak stajanje.

Ulaznice će biti personalizirane, a ograničenje broja ulaznica je 4 po narudžbi.