Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

 

T-Mobile INmusic festival 2011

Line up:

ARCADE FIRE
GRINDERMAN

JAMIROQUAI
TV ON THE RADIO

THE STREETS

CYPRESS HILL

MASTODON


i mnogi drugi...


21. - 22. lipnja 2011., Otok hrvatske mladeži - Jarun


Najveći hrvatski glazbeni festival, T-Mobile INmusic, donosi dašak ljeta u ove hladne zimske dane prvim vijestima o svojem šestom izdanju! Svjetske glazbene zvijezde, odlična atmosfera i nezaboravan party svake godine označe početak ljeta. Ljubitelji dobre glazbe i dobre zabave i 2011. godine doći će na svoje.


Pohvale sa svih strana:

Nakon što je londonski Times dvije godinu za redom T-Mobile INmusic proglasio jednim od 20 najboljih glazbenih festivala u Europi, u pohvalama mu se pridružio i utjecajni BBC. U prošlogodišnjoj recenziji T-Mobile INmusic festivala, britanski BBC naglasio je kvalitetu line-upa i atraktivnu lokaciju jarunskog otoka, pa je T-Mobile INmusic prozvao "festivalskim draguljem". Festival će se zato tradicionalno održati na provjereno dobroj lokaciji, jarunskom Otoku hrvatske mladeži, i to 21. i 22. lipnja 2011. godine.


2010. godine na T-Mobile INmusicu predstavile su se svjetske glazbene zvijezde poput Massive Attacka, Billy Idola, Alice in Chains, Morcheebe, nezaboravnih Flaming Lipsa i mnogih drugih, a 2011. godine T-Mobile INmusic priprema još više glazbenih iznenađenja.

www.inmusicfestival.com