Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

ŠPANCIRFEST POKLANJA KONCERT!
Koncert benda Sudar Percussion održat će se besplatno! Svi kupci koji su kupili ulaznice imaju pravo na povrat sredstava na prodajnom mjestu gdje su ih kupili. Ako ste ulaznice kupili na web stranici eventim.hr, javit nam se na info@eventim.hr.

 

Kada netko jednu udaraljkašku skupinu nazove “najotkačenijom grupom muzičara na ovim prostorima”, a netko drugi za njihov nastupni album službeno napiše da se radi o “rocku s jajima do koljena”; kada se njihovom obradom svojeg “Oxygene IV” oduševi sam Jean Michel Jarre te kad vam mi kažemo da će ta otkačena skupina u nedjelju 27. kolovoza nastupiti kod vile Bedeković, onda jedino preostalo logično pitanje glasi: “ima li još karata?”.

Sudar Percussion već punih sedam godina svojim svježim pogledom na poznata djela klasične i popularne glazbe, puni gledališta i oduševljava publiku gdje god se pojave pomičući granice onoga što se smatra udaraljkaškom glazbom. Njihova kvaliteta, inovativnost i otkačenost savršena su preporuka za vrhunski glazbeni doživljaj posljednjeg dana Špancirfesta.