steve vai - Ulaznice

Steve Vai  - Ulaznice

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ]

Koncert poznatog gitarista - Steve Vai, koji se trebao održati u Tvornici Kulture u Zagrebu 13. 04. 2023., je premješten!

Novo mjesto održavanja je Dom sportova, Zagreb.

Datum koncerta ostaje isti – 13.04.2023.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novo mjesto održavanja te ih nije potrebno mijenjati.


***


An evening with STEVE VAI

Tvornica kulture Zagreb

Četvrtak 13.04.2023.


Glazbeni inovator, vizionar, producent i jedan od najpoznatijih svjetskih gitarista, Steve Vai, vraća se nakon 11 godina u Zagreb, u Tvornicu kulture 13. travnja, u sklopu turneje “Inviolate” koja prati istoimeni album.

Steve Vai u zagrebačku Tvornicu donosi Inviolate turneju koja se nastavlja na istoimeni album. Njime premošćuje granice instrumentalne glazbe, a za album je izmislio ne samo novi tip gitare s tri vrata, nego i način sviranja. Bit će to prilika i doživjeti neke najveće hitove, ali i napokon čuti novi album “Vai/Gash” snimljen 90-ih na kojem je vokal Johnny “Gash” Sombretto. Stevea je od 12. godine gitaru počeo podučavati Joe Satriani, a s 18 se pridružio legendarnom Franku Zappi s kojim je i svirao. Nakon više od četiri desetljeća rada, preko 15 milijuna prodanih albuma diljem svijeta i tri Grammy nagrade, Vai je jedan od najpoznatijih gitarista današnjice.

Njegov rad nagrađen je brojnim priznanjima, redovito je na popisima najboljih svjetskih gitarista, među top 10 prema Guitar World magazinu, počasne doktorate su mu dodijelili Berklee College of Music i Musicians Institute, prepoznat je kao netko tko uvodi najviše standarde izvrsnosti u upotrebi tehnologije u glazbi, a ima svoje mjesto i na Long Island Music Hall of Fame. Nastupao je uz brojne glazbene velikane i surađivao s imenima kao što su Frank Zappa, David Lee Roth i grupa Whitesnake, sudjelovao na izdanjima poput onih Alice Coopera, Motörheada ili Public Image Ltd., orkestralnim kompozicijama, a sve to uz bogatu solo karijeru.

***


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.