Stereo MC`s  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Višestruko nagrađivani, jedni od najpopularnijih hip-hop, live dance sastava globalne glazbene scene Stereo MC's 11.6.2017. nastupaju na Tvrđavi sv. Mihovila!


 


Ova svjetska plesna atrakcija svoj je put započela u drugoj polovici 80-tih godina prošlog stoljeća iz britanskog podzemlja acid house scene te je zahvaljujući svojem originalnom zvuku temeljenom na miksu različitih žanrova elektronske glazbe vrlo brzo stekla velik broj fanova. Stereo MC's danas mnogi smatraju pionirima britanske dance scene i prvim britanskim hip-hop bandom koji se uspio probiti u vrhove američkih top ljestvica. To su napravili albumom „Elevate My Mind“ nakon kojeg je uslijedila suradnja s Jungle Brothers te omogućila sljedećem albumu „Supernatral“ da dodatno afirmira grupu na globalnoj razini.


 


Njihovi hitovi vladali su eterom u 90-ima, a pjesma i album „Connected“ postali su svojevrsni evergreen i zaštitni znak grupe.           


 


Stereo MC's remixali su za mnoge poznate izvođače poput grupe U2, PM Dawn, The Disposable Heroes of Hiphoprisy, Monie Love, Queen Latifah i Madonnu.


 


Usprkos slavi i brojnim turnejama, bend je uzeo sedmogodišnju pauzu. Zahvaljujući suradnji s Madonnom, ranih 2000-ih odlučili su se vratiti korijenima i snimiti nove stvari što je rezultiralo novom motivacijom i odličnim albumima „Deep Down & Dirty“, „Double Bubble“ i „Emperor's Nightingale“.


 


Sasvim je sigurno da će Stereo MC’s u svom punom sastavu, sa snažnim ženskim vokalima i vrhunskim vizualnim projekcijama napraviti nezaboravnu večer visoko nad Šibenikom. Uz hitove „Step It Up", "Deep Down and Dirty", "We Belong in This World Together" na ovom koncertu definitivno nećeš sjediti.


 


Spektakl koji se ne propušta, počinje u 21 h. Budi 'Connected in Šibenik' s grupom Stereo MC's!


 


Ulaznice za koncert kreću u prodaju u ponedjeljak, 27.3.2017. po slijedećim cijenama:


Pretprodaja:  190 KN 


Na dan koncerta:  220 KN
Djeca do 5 g. ulaze besplatno.
Invalidi ne ulaze besplatno.