STEEL PANTHER 2022 - Ulaznice

Steel Panther

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

STEEL PANTHER live

Subota - Tvornica kulture Zagreb

Support: Florence Black


Koncert grupe Steel Panther održat će se kako je i planirano – 2.7.2022., ali u Tvornici kulture!

Koncert koji je bio odgođen (stari datum:12.6.2021.) i premješten iz Tvornice kulture u Halu pa na Šalatu – održati će se 02.07.2022. u Tvornici kulture.

Eventim ulaznice kupljene za koncert Whitesnake (ŠRC ŠALATA) se NE mogu iskoristiti za samostalni koncert Steel Panthera.LAA PREDSTAVLJA:

STEEL PANTHER

TVORNICA KULTURE

SUBOTA, 12.06.2021.

Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, dolaze u Tvornicu kulture, u subotu 12. lipnja 2021.

Kalifornijski band najpoznatiji je po svom humoru i tekstovima, kao i scenskom nastupu koji potencira tipični glam metal stil. Steel Panther su lokalnu popularnost stekli početkom 2000-ih svirajući u klubovima Sunset Stripa u LA-u, tada još nastupajući pod imenom Metal Shop i pretvarajući se da su bend koji je propustio svoju veliku priliku 80-ih. Nakon nekoliko promjena, zadržavaju se na imenu Steel Panther i počinju s turnejama izvan Amerike, te uskoro zauzimaju sve više pozicije na lineupima festivala.

Steel Panther poznati su po svojim live nastupima, a pauze između pjesama često potenciraju sukob među članovima benda, rasprave o seksu i drogama i improvizirani humor. Bendu se priprisuje oživljavanje zaboravljenog hair metal i glam rock žanra, a na svoje turneje kao predgrupu su ih zvala sva najveća imena te scene, uključujući Def Leppard, Motley Crue i Guns’n’Roses.

Ulaznice se u prodaji nalaze od 4. rujna po cijeni od 160 kn, od 1. studenog cijena će biti 180 kn dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 200 kn. 


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.