Stanley Jordan plays Jimi Hendrix - Ulaznice

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - Los Angeles d.o.o.]

„Koncert Stanley Jordana odgođen je za jesen. Novi termin je 20.10.2020.

Nadamo se da će se situacija do tada primiriti dovoljno da bi se mogli održavati klupski koncerti. Stanleyeva velika želja bila je da odsvira svoj Jimi Hendrix projekt u Zagrebu, pa je novi datum uspješno dogovoren. Ulaznice kupljene za originalni datum vrijede naravno i za novi termin. 

Hvala na razumijevanju i nadamo se da se vidimo na jesen.“

Kupci kojima novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava mogu zatražiti do 20.5.2020. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.
Ako ste kupili ulaznice putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr do 20.5.2020.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Stanley Jordan plays Jimi Hendrix
Ponedjeljak 20.10.2020.
Tvornica kulture - Zagreb

Jedan od najvećih i najcijenjenijih jazz gitarista posljednjih nekoliko desetljeća, legenda žanra i višestruko nominirani Grammy glazbenik, Stanley Jordan dolazi u Tvornicu kulture predstaviti svoj novi show u kojem daje naklon rock legendi Jimi Hendrixu.

U formi banda ( jazz trio ) Stanley prolazi kroz Hendrixov katalog i pokušava fanovima jazz i rock glazbe približiti svoju viziju kako bi Hendrixova glazba zvučala u 21. stoljeću. Fantastična i virtuozna svirka od Jordana se oduvijek i očekivala, a sada kroz Hendrixovu pjesmaricu i vlastiti pečat starim rock klasicima sve to diže na višu razinu.

Pretprodaja 120 kn / na dan koncert 150 kn.