stanley_tvornica202 - Ulaznice ©

Stanley Jordan plays Jimi Hendrix

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - Los Angeles d.o.o.]

Koncert Stanley Jordan plays Jimi Hendrix koji se trebao održati 20.10.2020. u Tvornici, Zagreb, odgođen je za proljeće 2021. Novi termin biti će objavljen naknadno.

Ulaznice će vrijediti za novi termin koncerta.

Kupci koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupili. Kupci koji su kupili putem www.eventim.hr povrat mogu ostvariti slanjem ID narudžbe na info@eventim.hr Povrati će se vršiti od 12.8.2020.Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Stanley Jordan plays Jimi Hendrix

Ponedjeljak 20.10.2020.

Tvornica kulture - Zagreb

Jedan od najvećih i najcijenjenijih jazz gitarista posljednjih nekoliko desetljeća, legenda žanra i višestruko nominirani Grammy glazbenik, Stanley Jordan dolazi u Tvornicu kulture predstaviti svoj novi show u kojem daje naklon rock legendi Jimi Hendrixu.

U formi banda ( jazz trio ) Stanley prolazi kroz Hendrixov katalog i pokušava fanovima jazz i rock glazbe približiti svoju viziju kako bi Hendrixova glazba zvučala u 21. stoljeću. Fantastična i virtuozna svirka od Jordana se oduvijek i očekivala, a sada kroz Hendrixovu pjesmaricu i vlastiti pečat starim rock klasicima sve to diže na višu razinu.

Pretprodaja 120 kn / na dan koncert 150 kn.