nesa bridzis 2023 - Ulaznice

Stand up show NEŠA BRIDŽIS

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

STAND UP COMEDY SHOW

NEŠA BRIDŽIS – MUŠKO - ŽENSKI SVIJET

SUBOTA, 25.02.2023. u 20:00 h


Predstava "Muško-ženski svijet"

Muško ženski svijet, sama riječ puno govori. Neša kroz satiru objašnjava kako to izgleda kada počne narodna izreka vreča soli. O braku, o vezi, iz različitih uglova govori o prilagođavanju u zajednici s partnerom i što ona donosi, kao i mane i jednih i drugih Provjerite zašto je ova predstava obišla regiju i Europu i svrstala se među tri najbolje Nešine predstave.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Stand up scene .

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, podijeljen u 7 predstava.(''Život'', ''Plajlista", ''Film", ''Muško-Ženski odnosi", "f40.01", "Priča u nedogled"," The Best of") Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Sa svojim predstavama je obišao cijelu Srbiju i Evropu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.

Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.

Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više.