Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Kazališna predstava za djecu „Spužva Bob“ na hrvatskom jeziku nasmijat će djecu do suza!
Spužva Bob Skockani i njegov najbolji prijatelj Patrik uvijek su spremni za zabavu, a sve to strašno nervira Kalamarka koji ne podnosi njihovo djetinjasto ponašanje! 

Predstava za djecu „Spužva Bob Skockani“ zabavit će sve generacije ljubitelja crtića, a likovi kao što su Gospon Kliještić, Plankton i vjeverica Luna oduševit će Vas na prvi pogled! Spužva Bob radi u Rakovoj poslastici i slaže najbolje rakburgere u dubokom plavom moru, voli svoju baku, prijatelje, zabave i svog kućnog ljubimca – puža Slavka!
Tko živi u ananasu na dnu mora? Spužva Bob Skockani! Spužva Bob Skockani je vesela žuta spužva koja gotovo uvijek upada u nevolje. Njegove dobre namjere neizbježno će uvući u neželjene probleme i njegove prijatelje: Patrika Zvijezdu, Lunu i mrzovoljnog susjeda Kalamarka. Zbog svoje iskrenosti i optimizma svaku situaciju gleda s pozitivne strane. Zaposlen je kao kuhar u restoranu Rakova poslastica, a u slobodno vrijeme s Patrikom lovi meduze. U podzemnom svijetu Spužva Boba u Bikini dolini nema mjesta za dosadne trenutke!

Diljem svijeta, od početka emitiranja crtanoga filma, Spužva Bob je dosljedno na vrhu ljestvice gledanosti u skoro cijelome svijetu. 

Crtani film „ Spužva Bob“ gleda se u 178 država svijeta i preveden je na 27 jezika.

Ulaz je s donje strane kod spusta na promenadu (preko puta slastičarnice Petar Pan, a u slučaju osoba s invaliditetom, ulaz će biti moguć i iz Ribarske.


*****NAPOMENA**** ZA DJECU MLAĐU OD 4.5 GODINE ULAZ NIJE BESPLATAN.