SLADE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SLADE, legendarni britanski rock bend, koji se smatra jednim od najpopularnijih glam rock bendova na svijetu, i svojom glazbom je značajno  utjecao na mnoge glazbene bendove kao što su Guns N 'Roses, Nirvana,Oasis, Sex Pistols, New York Dolls, The Clash, Kiss, Def Leppard i mnoge druge, koje je Slade inspirirao, dolaze u Sloveniju u sklopu 50. obljetnice.

Uvod u takozvani "sretni prosinac" započet će u Ljubljani velikim koncertom, u subotu, 30. studenog 2019. u 20:00 sati u ljubljanskoj hali Tivoli, kada će publici predstaviti svoje najveće hitove: Merry Xmay Everybody, My Oh My, Run run Away, Cum On Feel The Noize, Far Far Away, Mama Weer All Crazee, Coz, Get Down and Get With It  i još mnogo drugih s kojima će odvesti publiku u zlatno doba glamuroznih sedamdesetih i osamdesetih.

 

Grupa je prodala više od 50 milijuna ploča, njihovi hitovi su bili 23 puta na TOP 20 ljestvici, od kojih je 6 njihovih hitova postiglo 1. mjesto !! Između 1970. i 1973. bili su najpopularniji britanski bend i prodali  više ploča nego Beatlesi. Pijesma Merry Xmas Everybody je još uvijek najvećji božićni hit svih vremena u Engleskoj i drugdje.

Već više od 50 godina, osnovni član grupe je 73-godišnji Dave Hill i 72-godišnji Don Powell, koji  zajedno s Johnom Berryjem i Russellom Keefeom neumorno puniju dvorane i stadione već desetljećima.

Slade su nastupali na ajpoznatijih rock festivalih sa 200.000 posjetitelja i 100.000 posjetitelja, gdje je njihova energična izvedba doslovno "ukrala show" mnogim glazbenim zvijezdama. Njihovi hitovi  Cum On Feel The Noize i Coz I Luv You i dalje su osnova za niz prepoznatljivih TV oglasa.


Dakle, ako želite pravu dozu rock adrenalina s jednom od najvećih rock grupa svih vremena, brzo po ulaznice, koje su unaprijed dostupne od 25 EUR na prodajnim mjestima EVENTIMA.