skunk_zagreb - Ulaznice ©

Skunk Anansie

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

19:00 Ulaz
20:00 Lovely Quinces
21:00 Skunk Anansie


Moguće je unijeti kabanice. Kišobrani nisu dozvoljeni iz sigurnosnih razloga.


LAA PREDSTAVLJA:
SKUNK ANANSIE
25LIVE@25
NAJVEĆI HITOVI UŽIVO ZA 25 GODINA BENDA
ŠRC ŠALATA
SUBOTA, 27. SRPNJA 2019.


Predgrupa: Lovely Quinces uz pratnju benda (Anja iz Punčki, Mark Mrakovčić, Dimitrije i Leonard iz She Loves Pablo). Koncert predrupe će trajati 30 minuta.


Skunk Anansie, velika britanska rock četvorka predvođena superkarizmatičnom Skin, donose u subotu 27. srpnja na zagrebački stadion Šalata turneju najvećih hitova „25Live@25“.


Ulaznice u prodaju kreću u petak 22. veljače po early bird cijeni od 190 kn. Ta cijena je na snazi do 31. ožujka, dok će od 1. travnja do 26. srpnja za ulaz trebati izdvojiti 220 kn, a na sam dan koncerta 250 kn. Ulaznica nisu posebno podjeljene za tribinu i parter već vrijede za cijeli prostor za publiku.


Posebno od njih u ponudi će se naći ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kn, što je iznos koji će ostati do samog nastupa.


Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta. Ovaj popust Vam omogućava i brzi ulaz u stadion Šalata. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom "Mastercard® / Maestro®  Fast lane" i izbjegnite gužvu. Uživajte na koncertu!*


*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard® / Maestro® kartica koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz roditeljsku pratnju.


Kupci VIP ulaznica imaju poseban ulaz, poseban odvojeni šank i WC.