simple_šalata21 - Ulaznice ©

Simple Minds  - Ulaznice

06 srp uto 20:30

Simple Minds • 40 Years Of Hits Tour

ŠRC Šalata, Zagreb
izmjena u programu

Podaci o događaju


[Obavijest organizatora - Los Angeles]

''Simple Minds su odgodili većinu datuma svoje 40 Years of Hits turneje za 2021., a svoje mjesto na novoj ruti dobio je i Zagreb. Koncert na Šalati prebačen je na utorak 06.07.2021. Sve ulaznice kupljene za ovogodišnji koncert vrijede naravno i za novi datum. Kome on ne odgovara, može ostvariti povrat na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena od 01.06. do 12.07. ove godine. Nadamo se da će vas većina odlučiti zadržati ulaznice i da se vidimo na Šalati iduće ljeto! Ulaznice su i dalje u redovnoj prodaji po cijeni od 240 kn. Puno hvala na razumijevanju i strpljenju''Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti na info@eventim.hr do 12.7.2020.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.


Kupcima ulaznica za VIP tribinu osiguran je zaseban šank, zaseban WC i zaseban ulaz.
LAA PREDSTAVLJA
SIMPLE MINDS
40 YEARS OF HITS WORLD TOUR 2020
ŠRC ŠALATA
PONEDJELJAK, 6. SRPNJA 2021. 


Zagreb, 6. veljače 2020. – Grupa Simple Minds donosi 6. srpnja na stadion Šalata svoju veliku svjetsku turneju “40 Years Of Hits”. Šest godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa. 


Simple Minds – “Don’t You (Forget About Me)” 


Svirat ćemo dva duga seta” – objašnjava frontman Jim Kerr. “Turneja mora biti posebna, pa smo se jako dobro pripremili. Čut ćete sve klasike i sve velike pjesme, a za hard core fanove izvest ćemo stvari koje nismo dugo svirali”. Proslavu 40 godina rada Simple Minds će provesti u znaku ogromne svjetske turneje čiji europski dio je upravo otkriven. Uključivat će više od 53 arena i open air koncerata u 16 zemalja, a kulminacija se očekuje na nastupima u SSE Hydru u Glasgowu te, što se ovdašnje publike tiče, na zagrebačkoj Šalati što će biti jedini datum koji je bend posvetio našoj regiji. 


Simple Minds – “Belfast Child” 


Kao uvod u obljetničku akciju grupa je objavila čak dva izdanja – koncertni album “Live In The City Of Angels” i kompilaciju “40: The Best Of 1979 – 2019”. Live izdanje snimano je na dugačkoj sjevernoameričkoj turneji, dok je kolekcija hitova dosad najdetaljniji i najiscrpniji pregled fascinantne karijere jednog od najvećih otočkih bendova i uključuje 40 pjesama, od megahitova “Don’t You (Forget About Me)”, “Alive & Kicking”, “Belfast Child”, “Mandela Day”, “Promised You A Miracle”, “Glittering Prize”, Waterfront”, “Sanctify Yourself”, “New Gold Dream (81, 82, 83, 84)”, “War Babies” do nove pjesme, obrade King Creosoteove “For One Night Only”. Sve njih uživo će čuti i naša publika 13. srpnja na omiljenom stadionu Šalata. 


Simple Minds – “For One Night Only” 


Simple Minds su danas drugačiji” – ističu osnivači i aktivni članovi Jim Kerr i Charlie Burchill. “Nismo promijenili postavu da bi bili cool već zato što je super imati u bendu odlične glazbenike.” Potvrdu da im izuzetno od ruke ide jednostavan plan benda (“Mi skladamo, snimamo i sviramo uživo”) kritike su koje su pratile i posljednji studijski album, “Walk Between Worlds” objavljen 2018. godine. 


Ulaznice u prodaju kreću u petak 7. veljače po early bird cijeni od 220 kn.Ta cijena ostat će aktualna do 1. ožujka, nakon čega se penje na 240 kn. Ako ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 270 kn. U ponudi su i VIP ulaznice za tribinu po trajnoj cijeni od 390 kn.