šibenska narodna glaba i 4 tenora 2022 - Ulaznice

Šibenska narodna glazba & 4 Tenora

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Odgođen je koncert Šibenska narodna glazba & 4 Tenora koji se trebao održati 13.07.2022.

Novi datum je 30.08.2022.

Povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjesto gdje ste ih i kupili do 01.08.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 01.08.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s email koji je vezan uz narudžbu.


EventimHR

***

Koncertni spektakl koji se lani rasprodao u rekordnom roku i za koji se tražila ulaznica više, ove godine se vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila. Riječ je, naravno, o nastupu šibenskih Glazbara koji će 13. srpnja ponovno udružiti snage sa 4 Tenora!


Lanjski nastup na Mihovilu publika itekako dobro pamti, ali Šibenska narodna glazba i 4 Tenora imaju još pokojeg asa u rukavu te za ovu godinu najavljuju novi, osvježeni repertoar. Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se opet Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz nove aranžmane omiljenih klasika s pokojim iznenađenjem za publiku.


Glazbari i Tenori provjerena su dobitna kombinacija koja osvaja publiku što dokazuju i četiri osvojene nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone.