SHAOLIN KUNG FU 25. Years - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i akcija Vlade Republike Slovenije u vezi s izbijanjem novog koronavirusa, zatvorena su sva Eventimova i mnoga partnerska prodajna mjesta u Sloveniji. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja prava na povrat ulaznica za događanja odgođena u rokovima koje su odredili organizatori.

U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana te izbjeći opasne situacije. Stoga je u Sloveniji donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i dok se ne omogući povratak u stabilan javni život. 

Obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i rokovima povrata ulaznica nakon završetka mjera za ograničavanje javnog okupljanja i kretanja u zemlji. 

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - ZAVOD NOSTALGIJA]

Događaj Shaolin Kung Fu u Ljubljani odgođen je na novi datum koji još nije definiran. Već kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Ako vam novi termin ne odgovara, možete vratiti ulaznice na prodajno mjesto na kojem ste ih kupili. Ako ste ulaznice kupili putem www.eventim.hr, javite nam se na info@eventim.hr.