Šetnja s dinosaurima - Ulaznice

Šetnja s dinosaurima - Ulaznice ©

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi posjetitelji,
Eventim blagajna i info pult se otvaraju između ulaza C i D 9.3. u 9:00 i rade do 20:00, a 10.3. u 9:00 i rade do 12:00. Ulazi se otvaraju sat vremena prije svakog termina.

Molimo posjetitelje da zbog sigurnosnih razloga (veličine dinosaura) djecu ne spuštaju na parter, tj. dolje do pozornice.

Posebna ponuda

Tijekom veljače i ožujka 2019. godine, moguće je ostvariti posebnu pogodnost prilikom kupnje obiteljskih ulaznica za ŠETNJU S DINOSAURIMA – SPEKTAKL U ARENI (09.-10.03.2019.)

Cijene paketa:
Paket DINOSAURI 1 (obuhvaća ulaznice za predstavu za 4 osobe – trbina dolje 1) = 849,00 kn umjesto 1160,00 kn
Paket DINOSAURI 2 (obuhvaća ulaznice za predstave za 4 osobe – tribina dolje 2) = 699,00 kn umjesto 1000,00 kn
Paket DINOSAURI 3 (obuhvaća ulaznice za predstavu za 4 osobe – tribina gore 2) = 549,00 kn umjesto 800,oo kn
 
Ukoliko se ne odlučite za neki od navedenih paketa, svoju ulaznicu možete osigurati već po cijeni od 99,00 kn.

________________________________________________________

Dragi posjetitelji događaja Šetnja s dinosaurima,

Zbog produkcijskih i tehničkih razloga, priredba 8.3.2019. se neće moći održati.

Kako nam je zadovoljstvo posjetitelja na prvom mjestu, voljeli bi Vam omogućiti sjedala za druge termine.

Iz tog razloga, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr kako bi odabrali drugi termin i preuzeli nove ulaznice.

Ako Vam drugi termini ne odgovaraju, molimo Vas da nam javite kako bi dobili povrat sredstava.

Želimo Vam lijep provod na Šetnji s dinosaurima!

Vaš Eventim

____________________________________________________________

Djeca do 3 godine ulaze besplatno ako sjede roditeljima u krilu.
Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

_______________________________________________________

PRILIKA DA VIDITE NAJBOLJI SHOW S DINOSAURIMA NA SVIJETU!

SHOW KOJI JE POGLEDALO VIŠE OD 9 MILIJUNA LJUDI DILJEM SVIJETA

Dinosauri će još jednom kročiti međunarodnim tlom kada se globalno priznata produkcija, ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni, temeljena na nagrađivanom BBC-ovom televizijskom serijalu, posjeti Hrvatsku u 2019.!

Preko 9 milijuna ljudi, u više od 250 gradova diljem svijeta do sada je pogledalo ovaj spektakl, čija će prva postaja na novoj svjetskoj turneji biti Newcastle (UK) 20. srpnja ove godine, odakle će se otisnuti na međunarodnu turneju, osvajajući arene širom Europe. Produkcija vrijednosti 20 milijuna dolara uključuje novu, najsuvremeniju tehnologiju, opravdavajući svoju poziciju najveće i najbolje predstave o dinosaurima na svijetu.

Ova nova produkcija pokazat će spektakularne i živopisne promjene dinosaura temeljene na najnovijim znanstvenim istraživanjima, uključujući i moguću pojavu perja u nekih vrsta. ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni djelo je producenata Global Creatures, na čelu s CEO Carmen Pavlovic. Pavlovic kaže: “Oduševljena sam što se ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni otiskuje na međunarodnu turneju. Nova generacija spremna je doživjeti ove zvijeri u prirodnoj veličini, u zapanjujućem spektaklu bez premca u opsegu i kvaliteti. Mnoga su naša bića “evoluirala” od posljednje turneje, sada s prepoznatljivim perjem, grbama na glavama i lepezastim repovima, portretirajući nedavna otkrića o fizičkoj prirodi ovih masivnih stvorenja. Show zadržava titulu nezaobilaznog za publiku svih uzrasta.”

Predstava u trajanju sat vremena i 40 minuta uživo dočarava evoluciju dinosaura gotovo filmskim realizmom. ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni donosi scene interakcije između dinosaura, prikazuje evoluciju dinosaura mesoždera u šetače na dvije noge, te biljojede u samoobrani od svojih žustrijih predatora.

Iz njihove 200 milijuna godina duge vladavine zemljom, u showu je predstavljeno 9 vrsta dinosaura. Predstava uključuje Tyrannosaurusa Rexa, najvećeg grabežljivca među dinosaurima, kao i Plateosaura te Liliensternusa iz razdoblja trijasa, Stegosaura i Allosaurusa iz jure, Torosaurusa i Utahraptora iz impresivnog razdoblja krede. Najveći među njima je Brahiosaur, od nosa do repa 11 metara visok i 17 metara dugačak. Izgradnja takve produkcije trajala je godinu dana i zahtijevala tim od 50-ak ljudi, uključujući inženjere, tekstilne tehničare, proizvođače kože, umjetnike, slikare, te stručnjake animatronike.

Povijest svijeta odigrava se dijeljenjem zemljinih kontinenata, prikazujući prijelaz iz sušne pustinje razdoblja trijas u bujne zelene oaze i sile kasnije jure. Oceani se formiraju, vulkani eruptiraju, šuma se zapaljuje i sve vodi ka padu ogromnog kometa, koji pogađa zemlju i uzrokuje izumiranje dinosaura.

Nastao u Australiji, nakon višegodišnjeg planiranja, ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni premijeru je imao u Sydney Acer Areni prije 11 godina, točnije u siječnju 2007. Ubrzo nakon uspješne prve sezone, ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni osvojio je Sjevernu Ameriku, Europu i Aziju okupivši rekordnu publiku gdje god se pojavio.

Ulaznice su dostupne na: Eventim.hr
Ulaznice su dostupne po cijenama: 150 / 200 / 250 / 290 kn