sergej ćetković 08072022 - Ulaznice

Sergej Ćetković

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

***

Poštovani posjetitelji ciklusa "Ban. Glazba. Uspomena."!

Na poveznici niže možete pronaći sve informacije i upute radi lakšeg pristupa i snalaženja na posjedu Novih dvora u Zaprešiću.

Link: https://www.visitzapresic.hr/novosti/posebna-regulacija-prometa-u-zapresicu-za-vrijeme-trajanja-koncerata-ciklusa-ban-glazba-uspomena/


Želimo Vam ugodan boravak u Zaprešiću.

***


08. srpnja na jedinstvenoj ljetnoj pozornici u Novim dvorima bana Jelačića

Glazbena čarolija uz Sergeja Ćetkovića


Bajkovita ljetna pozornica Novih dvora bana Jelačića, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, donosi romantičnu glazbenu poslasticu uz jedinstvenog Sergeja Ćetkovića.

Popularni regionalni glazbenik, u petak, 8. srpnja 2022. rasplesat će hrvatsku publiku na čarobnoj lokaciji Novih dvora u Zaprešiću u sklopu ciklusa „Ban. Glazba. Uspomena.“.

„Drago mi je što ćemo se po prvi put predstaviti publici u Zaprešiću. Nakon pauze od dvije godine, vraćamo se dobrom energijom i repertoarom sa željom da se predstavimo u što boljem svjetlu i još jednom kažemo hvala publici u Hrvatskoj na velikoj podršci i gostoprimstvu svih ovih godina.“, poručio je Sergej Ćetković najavljujući ljetni koncert u Novim dvorima bana Jelačića.

Pridružite nam se u prekrasnom perivoju dvorca bana Jelačića koji je okružen višestoljetnom šumom i uživajte u glazbenoj čaroliji uz Sergeja Ćetkovića.

Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija! Vidimo se 8. srpnja!

www.visitzapresic.hr
VIP paket uključuje sjedenje u VIP executive zoni na povišenoj platformi sa sjajnim pogledom, stol i stolice za 4-6 osoba, poseban ulaz za VIP goste, šampanjac i praline dobrodošlice, poseban pristup toaletima i šanku s pićem.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja kupuje ulaznicu.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede u krilu roditelja/staratelja/pratnje.