Sergej Ćetković - Ulaznice

Sergej Ćetković - Ulaznice ©

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SERGEJ ĆETKOVIĆ U SRPNJU NASTUPA NA OPATIJSKOJ LJETNOJ POZORNICI

Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, Sergej Ćetković s velikim veseljem najavljuje koncert u Opatiji 8. kolovoza 2019.

Sergej Ćetković jedan je od najomiljenijih pjevača u regiji, a njegovu glazbu posebno obožavaju žene. Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, ovoga ljeta Sergej će prvi put zapjevati na opatijskoj Ljetnoj pozornici.  Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 8. kolovoza 2019. godine. Glazbenik i kantautor koji je na sceni 20 godina romantičan koncert najavio je novom pjesmom "Ljubav" za koju kaže da je najposebnija u njegovoj karijeri. Sergej potpisuje glazbu i tekst ove predivne balade, aranžman su napravili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je za sjajnu ekranizaciju koja gotovo prerasta u emotivnu filmsku priču, zaslužan Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status glazbene zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije. Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i Crnu Goru na Eurosongu 2014. godine. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

Sergejeva ljubavna glazbena bajka 8. kolovoza u Opatiji koncert je koji se ne propušta, a ulaznice možete nabaviti u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice. Molimo Vas da se najavite na info@starprodukcija.hr zbog ograničenog broja mjesta.
Djeca do 3 godine ulaze besplatno, s time da sjede roditelju u krilu.

U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.