sergej opatija 2021 - Ulaznice

Sergej Ćetković

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SERGEJ ĆETKOVIĆ VRAĆA SE NA OPATIJSKU LJETNU POZORNICI

Jedan od najtraženijih i najpopularnijih glazbenika u regiji s veseljem najavljuje povratak koncertima i to nastupom u Opatiji 08. kolovoza


Nakon što je u srpnju 2019. rasprodao Ljetnu pozornicu, Sergej Ćetković vraća se u Opatiju. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 08. kolovoza 2021. godine.

- Veselim se što se ponovno vraćam na tu prekrasnu binu jer smo se zadnji put sjajno zabavili i koncert mi je ostao u najlijepšem sjećanju - rekao je Ćetković najavljujući povratak nastupima.

Na Ljetnoj pozornici prvi je put nastupio prije deset godina kada se ondje održavao Hrvatski radijski festival. To je ujedno bio i njegov prvi nastup u Hrvatskoj. Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, oduševit će vas karizmom, skromnošću ali i emotivnim izvedbama.

- Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu - iskren je Sergej.

Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i 2014. godine Crnu Goru na Eurosongu. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

Sergejeva ljubavna glazbena bajka 08. kolovoza u Opatiji koncert je koji se ne propušta, a ulaznice možete nabaviti u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz pratnju koja kupuje ulaznicu po punoj cijeni.

Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno, s time da sjede roditeljima u krilu.