Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Informacije o ulaznicama i zamjenama za narukvice:

Ulaznice su važeće  samo za državljane Republike Hrvatske. Prilikom ulaska i mijenjanja ulaznica za narukvice, bit će potrebno pokazati osobni dokument kako bi se dokazalo državljanstvo. 

Festivalske ulaznice će se mijenjati za narukvice na festivalu. S narukvicom je moguće ući samo jednom na festival. Molimo vas da pazite na vaše narukvice jer oštećene nisu važeće. Sve informacije o zamjeni bit će dostupne na službenim stranicama festivala.

Kamp ulaznice će se također mijenjati za kamp narukvicu, ali one nisu važeće za ulazak na festival. Lokalna boravišna taksa nije uključena u cijenu kamp ulaznice ( app 1,1 EUR po danu) i plaća se direktno na recepciji kampa.

_______________________________________________

Sea Star, zasluženo nominiran za najbolji europski festival, svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris. Više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu, no treće ljeto dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu!

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom plaćaju redovnu festivalsku ulaznicu, dok osoba koja je u pratnji osobe s invaliditetom ulazi besplatno na festival.