S.A.R.S - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.

Bend koji ruši društvene i zemljopisne granice, Sveže Amputirana Ruka Satriania, vraća se na zagrebačke prostore!
Održat će ne jedan, nego dva koncerta 8. i 9.03. (petak i subota) u zagrebačkom Boogaloo-u! 
Sveže Amputirana Ruka Satriania, popularno znana kao grupa S.A.R.S., vraća se u Zagreb. Dva koncerta koja će održati 8. i 9.03.2019. svojevrsni su hommage legendarnom koncertu, koji su 9.12.2011.godine održali upravo u Boogaloo-u i koji im je bio prekretnica u karijeri. Od tada im popularnost vrtoglavo raste.
Oformljen 2006.godine u Beogradu, S.A.R.S. se od ostalih bendova izdvaja po specifičnom i prepoznatljivom zvuku, koji se može opisati kao mješavina pop/rock/reggae/hip-hopa i srpskog folka. S.A.R.S.- ovci su očito pronašli tajnu formulu za uspjeh; od 2006. godine do danas, izdali su 6 studijskih i jedan live album, održali više od 500 koncerata u regiji i trenutno slove kao jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru ex YU.
Od prvog mega hita „Buđav lebac“, preko "Debelog lada", "Rakije", "Perspektive", „To rade“ , „Mir i ljubav" te „Lutke“ i „Klinke“ pa sve do današnjih singlova „Živim na Balkanu“, „Ljubav umire“ i "Teško je", drže svoje fanove na „kratkoj uzici“ izdajući album za albumom, nižući hit za hitom tako stvarajući neraskidive veze, koje nekako uspiju produbit još više svojim live nastupima.