Sandi Cenov - Ulaznice

25 GODINA USPJEŠNE KARIJERE U JEDNOJ VEČERI

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Jedinstveni glazbeni zavodnik i autor brojnih romantičnih ljubavnih stihova, na najljepši će mogući način, uz vašu pomoć, proslaviti dvadeset i pet godina glazbenog djelovanja.

Sandi Cenov vas poziva na jedinstvenu koncertnu večer pod naslovom 'Oči u oči', četvrtak 09.02.2017. u 20:00 sati, zagrebačko Gradsko dramsko kazalište Gavella.

Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi će četvrt stoljeća karijere pretvoriti u odličan koncertni program, koji će se savršeno uklopiti u intimni prostor Gavelle.

Na ovom projektu Sandi radi već duže vrijeme sa svojim timom suradnika, a na romantičnoj večeri u Gavelli kao gosti iznenađenja pridružit će mu se i kolege glazbenici, čija ćemo vam imena uskoro otkriti.

'Svi oni koji su bili na mojim koncertima znaju sa koliko emocija nastupam i koje pružam publici, a oni koji to nisu doživjeli, imaju sada prigodu u Gavelli.', pročuje Sandi uoči koncerta.

Nastup u Gavelli, nazvan je po aktualnom Sandijevom hitu 'Oči u oči', koji je u kratkom vremenu osvojio srca slušatelja i struke.

Kako zvuče najveći hitovi iz prebogate dvadeset petogodišnje karijere poput, 'Malena', 'Nebo', 'Žena budi mi ti, 'Popravi mi dan', 'Još jedna o njoj', 'Stoljeća ne mijenjaju ljude', 'Za nas ljude izgubljene', 'To je to' ili 'Jelo, Jelena', uvjerite se sami u jedinstvenoj koncertnoj večeri 'Oči u oči' Sandi Cenov, zagrebačko Gradsko dramsko kazalište Gavella, četvrtak 09.02.2017. u 20:00 sati.

Sve novosti vezane uz koncert pratite na službenoj Facebook stranici Sandija Cenova.