SARA 2509 - Ulaznice

S.A.R.S

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ulaz na koncert otvara se u 20:00, a koncert počinje u 21:00.

Na koncert se može ući uz predočenje covid potvrde ili važećeg negativnog testa.

Testiranje će se vršiti na ulazu ispred paviljona 15 (ulaz istok 2) od 19:30 do 23:00 sata po cijeni od 50 kn.


[Obavijest organizatora]

Zbog najavljenog lošeg vremena koncert grupe S.A.R.S se odgađa na novi termin - subotu 25.09.2021., na istoj lokaciji, Zagrebački velesajam.

Sve kupljene ulaznice vrijede za novi termin. 


Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do i uključujući nedjelju, 19.9.2021.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do i uključujući nedjelju, 19.9.2021.U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

***


S.A.R.S. - ZAGREB / 25.09.2021. / ZAGREBAČKI VELESAJAM


Dvije i pol godine od njihovog posljednjeg zagrebačkog nastupa jedna od najpopularniji grupa u regiji - S.A.R.S. održat će veliki ZG koncert, na zanimljivoj open air lokaciji ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu. Bit će ovo ujedno i najveći koncert benda u Zagrebu od legendarnog dvodnevnog nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u listopadu 2016. godine.


Miljenici zagrebačke publike, uz čiju pomoć su prije sedam godina snimili i svoj live album 'Mir i ljubav (Live @ Dom sportova)' i ovoga puta pripremaju spektakl na kojem će uz cijeli niz velikih hitova iz svoje bogate pjesmarice, puput kultnih singlova 'Lutka', 'Buđav lebac', 'Klinka', 'Rakija' i 'Perspektiva', premijerno uživo izvesti i sjajni i aktualni singl 'Gluva', a možda nas iznenade s još kojom od novih pjesama koje su već snimljene za nadolazeći osmi album u karijeri.


Kao i do sada, očekujemo da će se i za ovaj koncert S.A.R.S.-a tražiti ulaznica više, te je sasvim sigurno pred nama još jedan glazbeni događaj koji nikako ne smijete propustiti. Ulaznice za koncert po promotivnoj early bird cijeni od 90 kn za stajanje možete kupiti od danas, pa do 01.09, na prodajnim mjestima i u sustavu Eventim.hr . Nakon toga cijena raste na 110 kn.


Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument.


Brzi Covid test će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja.


Pravila za održavanje koncerata pod ovim uvjetima donesena su od strane Stožera civilne zaštite RH i organizatori ih se moraju striktno pridržavati.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu.

Djeda do sedam godina ulaze besplatno.