Rundek Cargo Trio - Ulaznice

KONCERTOM U ZAGREBU RUNDEK CARGO TRIO SLAVI PRVI ROĐENDAN „MOSTOVA“!

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Koncertom koji će se održati 29. lipnja u sklopu programa „35. Večeri na Griču“, Rundek Cargo Trio proslavit će prvi rođendan „Mostova“ i zagrebačkoj publici pružiti još jedno nezaboravno glazbeno putovanje pod zvjezdanim nebom i predivnim pogledom na grad. Koncert će se održati na Platou Gradec s početkom u 21 sat i bit će to ujedno posljednji solistički nastup Rundek Cargo Trija u Zagrebu do kraja godine.

U lipnju prošle godine na rasprodanom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. Mostovi Rundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.

 

S obzirom da Rundek, Isabel i Duco imaju poseban odnos sa zagrebačkom publikom i da je nekoliko posljednjih koncerata bilo rasprodano, organizatori poručuju da ne čekate zadnji trenutak i osigurate svoje mjesto na vrijeme jer je u prodaju pušteno samo 500 ulaznica.

„Mostovi“ sadrže ukupno 11 pjesama, od toga 4 službena singla; „Don Juan“ kojim su najavili izlazak albuma, „Ima ih“ za čiji spot su dobili Porina u kategoriji najbolji video broj, „Midnight Calypso“ i za sada posljednji singl „Indijska“.

Sve informacije o Rundek Cargo Triju možete i dalje pratiti na  Facebook stranici Darka Rundeka ili na Facebook stranici njihovog managementa, Menart BPM.

Vidimo se 29. lipnja na Platou Gradec!

Djeca plaćaju punu cijenu ulaznice.
Invalidi se javljaju na email info@menart.hr