RUKA masterclass zagreb 2022 - Ulaznice

RUKA Beauty Masterclass

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a tržište je uvijek gladno novih znanja i vještina. Upravo takvo područje je i svijet make up-a koje danas preplavljuje društvene mreže.


Izrazito je važno pratiti trendove i biti u tijeku s beauty događajima, brendovima i novitetima, ali znanje i iskustvo je nešto što je nemoguće oduzeti. Ono je temelj, baš kao i u svemu i na njemu se postepeno grade posao i karijera.

 

Upravo osluškujući potrebe i razne upite koje svakodnevno dobiva, jedan od najomiljenijih celebrity make up artista u Hrvatskoj – Karlo Rusan, odlučio je na oduševljenje mnogih, organizirati dugo očekivani Masterclass koji je zamišljen kao make up show, gdje će gošća, ali i model biti Karlova dugogodišnja prijateljica i klijentica – Maja Šuput.


Ovaj Masterclass nije zamišljen kao mjesto na koje mogu doći samo oni koji se isključivo bave šminkanjem. Dobrodošli su svi beauty entuzijasti koji vole make up i uživaju u njegovom stvaranju i kreiranju.

 

Kroz Karlove čarobne ruke prošla su i svakodnevno prolaze brojna poznata lica, a to i jest dokaz izvrsnosti i rezultat njegovog predanog rada i talenta. Svoje iskustvo gradio je i gradi kroz brojne projekte, televizijske angažmane, video spotove, a njegov rad bio je prepoznat i na Eurosongu gdje je bio zaslužan za maštovite lookove pjevačice Albine Grčić.

  

Brojnima poznat i po nadimku Ruka Beauty, Karlo je jedan je od onih koji na najbolji mogući način stvara lookove, transformira ili jednostavno samo naglašava nečiju ljepotu, a tu se najčešće i vidi nečija sposobnost i talent, u jednostavnosti koja je najkompliciranija. Svoje vještine pokazuje u raznim segmentima, radilo se o lijepom i profinjenom make up-u za neku posebnu prigodu poput vjenčanja ili o televizijskom naglašenom make up-u.

 


*Ukoliko Vam je potreban R1 račun, potrebno je ID narudžbe i podatke o tvrtki (OIB, ime tvrtke, adresa i mjesto, poštanski broj) poslati na info@eventim.hr