Royal Christmas Gala  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

 


  Royal Christmas Gala


Sarah Brightman, Gregorian + guests


 


SVJETSKA GLAZBENA DIVA SARA BRIGHTMAN STIŽE U ZAGREB - DOČEKAJTE BOŽIĆ UZ NAJBOLJU SVJETSKU SOPRANISTICU


U sklopu turneje ROYAL CHRISTMAS GALA glazbenica međunarodnog glasa i najuspješniji sopran svih vremena Sarah Brightman u prosincu ove godine prvi puta nastupa u Hrvatskoj


Slavna britanska sopranistica Sarah Brightman koja je imala čast dva puta sudjelovati u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara, 21. 12.2017. u Areni Zagreb priprema pravu glazbenu poslasticu za sve poklonike klasične glazbe.


U sklopu turneje Royal Christmas Gala, ova međunarodna umjetnica održat će svečane koncerte obogaćene raskošnim svjetlosnim efektima solo, u duetu i u suradnji s drugim izvođačima. U pratnji velikog orkestra priprema nam širok glazbeni spektar tradicionalnih božićnih pjesama i svojih najvećih hitova poput "Amigos para Siempre" te svevremenskog „Time to Say Goodbye“ kojeg je izvodila s Andreom Bocellijem.


Osim u glasu najpopularnije sopranistice, posjetitelji će moći uživati i u glazbi grupe Gregorian, koja je već imala priliku nastupiti pred hrvatskom publikom, a čija glazba se savršeno uklapa uz božićni ambijent kakav nudi Royal Christmas Gala koncert. A kako bi blagdanski ugođaj bio još bogatiji i čarobniji, pobrinut će se i dodatni glazbeni gosti uz pratnju orkestra Royal Simphony Orchestra.


POČETAK: 20:00 sati


1.DIO 50 min
Pauza: 20 min
2.DIO: 80 min