ROGER WATERS - THE WALL LIVE  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

The Wall se dokazao kao jedna od najuspješnijih rok turneja u posljednje tri godine na temelju godišnjih izvješća specijaliziranih časopisa Pollstar i Billboard. The Wall je izveden 192 puta ispred 3.3 milijuna ljudi u 28 država.

Ovaj spektakl ruši rekorde u svim dijelovima svijeta. Srušio je rekord posjećenosti u Južnoj Americi uključivši i rušenje rekordnih 15 stadionskih koncerata u Čileu, Brazilu i Argentini ispred više od 750,000 fanova. To je najveći broj ikad odsviranih stadionskih koncerta nekog stranog izvođača u Južnoj Americi. S 9 rasprodanih koncerata na River Plate stadionu u Buenos Airesu oboren je rekord koji su do tada držali Rolling Stones s 5 rasprodanih koncerata na istom stadionu. Također, na ovom dijelu turneje rasprodano je 15 koncerata u Australiji i Novom Zelandu. Europski dio turneje pokazao se još uspješnijim!

Čak 2 puta zaredom, 2011. i 2012. godine na Pollstarovoj dodjeli nagrada Rogeru Watersu je za njegovo remek djelo dodijeljena nagrada za najkreativniju produkciju.

Među brojnim osvojenim nagradama i priznanjima, najnovija nagrada za The Wall stigla je početkom ovog mjeseca na njujorškoj dodjeli Billboardovih nagrada gdje je osvoji „Top Tour Award“. Turneja „The Wall live“ Roger Watersa je proglašena turnejom koja je u 2012. godini ostvarila najveći prihod.

The Wall je jedan od najprodavanijih i najutjecajnijih albuma u rock povijesti iz kojeg je svakako najpoznatiji singl  ’Another Brick in the Wall’, a po kojemu je i Allan Parker snimio film s Bobom Geldofom u glavnoj ulozi. The Wall je najveći projekt Pink Floyda i Rogera Watersa koji hrvatska publika ima prilike vidjeti 23.7 2013. i vjerojatno nikada više!

Budite i vi dio rekorda! Ovogodišnja turneja rušit će vlastite rekorde postavljene tokom protekle 3 godine.