kosheen - Ulaznice

Rocks&Stars - Petar Grašo

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Rocks & Stars Festival @CaveRomane: 5 sjajnih glazbenih imena u 5 dana

Najposebnija pozornica u Hrvatskoj, ona smještena među kamene stijene Cave Romane, ovoga ljeta ponovno postaje dom velikim glazbenim imenima domaće i strane scene

U Hrvatskoj se godišnje održi gotovo tisuću koncerata no samo je jedan smješten u prostor toliko jedinstven da mu sjedeća mjesta nisu potrebna, jer publiku drži na nogama za vrijeme svakog nastupa. Rocks & Stars Festival @CaveRomane održava se od 26. srpnja do 5. kolovoza, a prostor starog istarskog kamenoloma u Vinkuranu nudi posve novu dimenziju glazbe, akustike i uživanja u koncertima na otvorenom.

PETAR GRAŠO, srijeda, 26.7. 2023.

Od dječaka sa splitske rive do jednog od najpoznatijih hrvatskih pjevača i kantautora te miljenika publike svih generacija. Petar Grašo na otvorenju će izvesti, među ostalim, svoje hitove poput Ako te pitaju, Moje zlato, Jel' ti reka 'ko te vam pružiti bajkovitu večer pod zvijezdama.

PRLJAVO KAZALIŠTE, četvrtak, 27.7. 2023.

Prljavo kazalište bend je koji punih 45 godina uveseljava i stare i mlade. Lupite petama i uputite se na još jedan u nizu sjajnih koncerata neumornih Prljavaca. Uz hitove Heroj ulice, Mi plešemo, Ako tražiš nekoga neponovljiva atmosfera i sjajna zabava su zagarantirani.

SILENTE, četvrtak 03.08.2023.

Tišine zasigurno neće biti u istarskom kamenolomu jer Silente i na tišinu stavlja tercu. Zadirući u razne žanrove, ovaj bend stvara jedinstvenu glazbu koja će i ovoga puta oduševiti i zadovoljiti ukus svakoga tko se uputi u Cave Romane.

LIVEPLAY, petak, 04.08.2023.

Talijanski tribute band - Liveplay na svojim izvedbama gotovo zrcalno uprizoruje hitove, ali i stil alternativnog britanskog rock sastava Coldplay. Sky Full of Stars zasjat će na nebu, ali i na pozornici kamenoloma, a jedinstvena energija i posvećenost detaljima pružit će show koji ostavlja bez daha.

KOSHEEN, subota, 05.08. 2023.

Već u svojim prvim danima, osvojili su titulu jedne od najvećih glazbenih atrakcija Velike Britanije. Drum'n'Bass, dance, electro i pop samo su neki od žanrova od kojih britanski trio Kosheen formira savršen spoj, koji ih smješta na vrhove svjetskih top lista, ali i miljenika publike.

Općina Medulin te Turistička zajednica Općine Medulin i ove godine podržavaju Rocks & Stars Festival @CaveRomane kao suorganizatori, dok su partneri Festivala Bina Istra i Arena Hospitality Group.

Early Bird ulaznice za Rocks & Stars Festival @CaveRomane potražite po povoljnijoj cijeni do 1.5.2023. na svim eventim prodajnim mjestima!