Rock opera - Ulaznice

Podaci o događaju

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 6. godine ulaze besplatno ako sjede roditelju u krilu. U slučaju da zauzimaju sjedeće mjesto, ulaznica se plaća po cjeniku.

ROCK OPERA
NAJPOZNATIJE I NASLUŠANIJE ROCK PJESME
U IZVEDBI SIMFONIJSKOG ORKESTRA I ZBORA 

KD VATROSLAVA LISINSKOG
2. TRAVNJA 2020. GODINE 

Ulaznice u prodaji od četvrtka 6. veljače s početkom u 10 sati online na www.eventim.hr  i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima. 

Highway To Heaven, We will Rock You, Whole Lotta Love, Bohemian Rhapsody, Smoke on The Water, Stairway To Heawen, Child in Time i još mnoge druge .– legendarne pjesme koje su oblikovale naše živote, utjecale na stotine glazbenika, kreirale nove glazbene pravce i postale dio svjetske kulturne i glazbene baštine, u Zagrebu će izvoditi proslavljeni simfonijski orkestar iz Novog Sada pod palicom Fedora Vrtačnika. Rock spektakl koji će na sceni sa više od 50 izvođača protutnjati kroz rock antologiju, do sada je vidjelo više od 150.000 ljudi, a nakon rasprodanih koncerata po Europi dolaze i u Zagreb 2. travnja. 

Od solista i benda preko zbora do simfonijskog orkestra, ovaj spektakl koji kombinira rock, operu i jazz ( s naglaskom na rock) izvesti će pjesme najpozntijih bendova i glazbenika poput Led Zeppelina Deep Purplea, Queena, Pink Floyda, The Rolling Stonesa, The Doorsa, AC/Dca i Princea.

Ovo je jedinstvena prilika da publika čuje legendarne pjesme u novom ruhu, uz moćan orkestar i zbor, što će tim pjesmama udahnuti novi život i oživjeti sjećanja na odrastanje uz ove svevremenske bendove. 

KD Vatroslava Lisinskog 2. Travnja biti će poprište pravog simfonijsko rock spektakla koji ne smijete propustiti. 

You can't kill Rock 'n' Roll. It's here to stay. 
Ozzy Osbourne  

ROCK OPERA LIVE 

https://www.youtube.com/channel/UCwKa4C4tyA7WoTiD1rn02yg

 2. travnja 2020. KD VATROSLAV LISINSKI

CIJENE ULAZNICA: 

PARTER SREDINA: 280 HRK

PARTER LIJEVO / DESNO: 280 HRK

TRIBINA SREDINA 1: 250 HRK

TRIBINA LIJEVO / DESNO 1: 220  HRK

TRIBINA SREDINA 2: 220 HRK

TRIBINA LIJEVO / DESNO 2: 180 HRK