Rock Opera @ Zagreb 2022 - Ulaznice

Rock opera

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

VAŽNA OBAVIJEST POSJETITELJIMA: Rock Opera održava se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama stoga je ulazak na koncert moguć jisključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili pisanom obliku) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18:30 do 20 sati u prostorima Lisinskog uz predočenje ulaznice za koncert. Nošenje zaštitnih maski je obvezatno. Ukoliko niste spremni snositi trošak testiranja ili nemate važeću Eu digitalnu COVID potvrdu, molimo da ne kupujete ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć, kao ni u slučaju pozitivnog COVID testa. Povrati sredstava za kupljene ulaznice mogući su samo u slučaju otkazivanja događaja. 


****


ROCK OPERA

NAJPOZNATIJE I NASLUŠANIJE ROCK PJESME

U IZVEDBI SIMFONIJSKOG ORKESTRA I ZBORA 

KD VATROSLAVA LISINSKOG

21.2. 2022. GODINE 


Highway To Heaven, We will Rock You, Whole Lotta Love, Bohemian Rhapsody, Smoke on The Water, Stairway To Heawen, Child in Time i još mnoge druge .– legendarne pjesme koje su oblikovale naše živote, utjecale na stotine glazbenika, kreirale nove glazbene pravce i postale dio svjetske kulturne i glazbene baštine, u Zagrebu će izvoditi proslavljeni simfonijski orkestar iz Novog Sada pod palicom Fedora Vrtačnika. Rock spektakl koji će na sceni sa više od 50 izvođača protutnjati kroz rock antologiju, do sada je vidjelo više od 150.000 ljudi, a nakon rasprodanih koncerata po Europi dolaze i u Zagreb 2. travnja. 

Od solista i benda preko zbora do simfonijskog orkestra, ovaj spektakl koji kombinira rock, operu i jazz ( s naglaskom na rock) izvesti će pjesme najpozntijih bendova i glazbenika poput Led Zeppelina Deep Purplea, Queena, Pink Floyda, The Rolling Stonesa, The Doorsa, AC/Dca i Princea.

Ovo je jedinstvena prilika da publika čuje legendarne pjesme u novom ruhu, uz moćan orkestar i zbor, što će tim pjesmama udahnuti novi život i oživjeti sjećanja na odrastanje uz ove svevremenske bendove. 

KD Vatroslava Lisinskog 7. lipnja biti će poprište pravog simfonijsko rock spektakla koji ne smijete propustiti. 

You can't kill Rock 'n' Roll. It's here to stay. 

Ozzy Osbourne  

ROCK OPERA LIVE 

https://www.youtube.com/channel/UCwKa4C4tyA7WoTiD1rn02yg

 21.2. 2022. KD VATROSLAV LISINSKI

CIJENE ULAZNICA: 

PARTER SREDINA: 280 HRK

PARTER LIJEVO / DESNO: 280 HRK

TRIBINA SREDINA 1: 250 HRK

TRIBINA LIJEVO / DESNO 1: 220  HRK

TRIBINA SREDINA 2: 220 HRK

TRIBINA LIJEVO / DESNO 2: 180 HRK