Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju
Robert Plant, živuća legenda, pjevač i skladatelj grupe Led Zeppelin, održat će koncert u pulskoj Areni 30.07.2016! 
Glazbena ikona stiže sa svojim pratećim bendom Sensational Shape Shifters, vrijeme je za rock euforiju!
Od 1980. godine, kada je bend prestao sa radom nakon smrti bubnjara Johna Bonhama, Plant započinje svoje putovanje i nakon 35 godina traženja, dijeljenja i eksperimentiranja, za sobom ostavlja impresivan i bogat opus, 15 albuma i mnoštvo zanimljivih suradnji! Neki od njih su sjajni albumi – 2007. godine »Raising Sand«  u duetu s bluegrass pjevačicom Alison Krauss te 2010. godine »Band Of Joy« s istoimenom pratećom grupom. Taj sjajan niz albuma nastavljen je novim studijskim albumom.  
Svu energiju je usmjerio na „elektronski začinjen“ projekt s grupom Sensational Space Shifters,  s kojima je snimio i svoj posljednji album „Lullaby And ... The Ceaseless Roar ", te njime osvojio srca kritike i boravio na top ljestvicama brojnih zemalja.
Mnogobrojne hitove s tog albuma ali i njegovih uspješnica iz vremena Led Zepellina obožavatelji će konačno imati priliku čuti i vidjeti u pulskoj Areni, na jedinom koncertu velikoga Roberta Planta u ovom dijelu Europe. 

O Robertu Plantu bismo mogli ispisati stranice i stranice no vjerujemo kako je dovoljno spomenuti klasike «Whole Lotta Love», «Black Dog», «Rock an Roll» ili pak epski «Stairway to Heaven»  i već bismo imali dovoljan razlog za uživanje pod zvijezdama u prelijepoj pulskoj areni!

Nije primjereno za djecu ispod 12 godina.
Invalidi u invalidskim kolicima kupuju ulaznicu za mjesto s invaliditetom po cijeni od 250 kn.