Robbie Williams  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

NAJVEĆA POP ZVIJEZDA DANAŠNJICE DOLAZI U ZAGREB!
ROBBIE WILLIAMS NAJAVIO JE EUROPSKU STADIONSKU TURNEJU ZA LJETO 2013. GODINE –  U SKLOPU KOJE ĆE NASTUPITI NA STADIONU MAKSIMIR 13.08.2013.g!

Britanska zvijezda Robbie Williams razveselit će obožavatelje u Hrvatskoj. Ovo će biti njegov prvi nastup u Hrvatskoj, a dolazi u sklopu europske turneje  "Take The Crown". Stadionska turneja započinje 19. lipnja na gradskom stadionu u Manchesteru (Manchester City Stadium).
Povodom turneje, Robbie je rekao:
“Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb!”
PRODAJA I CIJENE ULAZNICA:
Pretprodaja ulaznica za članove fan kluba putem službene web stranice tickets.robbiewilliams.com počinje 27. veljače u 10:00 sati, a završava isti dan (27.2.2013.) u ponoć (00:00).

EKSKLUZIVNI VIP PAKETI, kao i podaci o sadržaju dostupni su na navedenim linkovima:

PAKET VIP SEATED


PAKET VIP INNER PIT


Photo of Milford Sound in New Zealand!
Redovna prodaja ulaznica za koncertni spektakl godine počinje 28. veljače u 10:00 sati na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.
Ulaznice su podijeljene u  sljedeće kategorije:
PL 1 – LOŽA – 1199 kuna
PL 2 – FAN PIT – 759 kuna
PL 3 – ZAPAD DOLJE – 559 kuna
PL 4 – ZAPAD GORE, ISTOK – 459 kuna
PL 5 – STAJANJE – 399 kuna
PL 6 – SJEVER DOLJE – 359 kuna
PL 7 – SJEVER GORE – 259 kuna


Zamjena već kupljenih ulaznic nije moguća!


Osobe sa invaliditetom placaju punu cijenu ulaznice, pratnja ima besplatan ulaz.
Djeca do navrsene 7 godine ne placaju ulaz.BIOGRAFIJARobbie Williams (punim imenom Robert Peter Williams) je britanski glazbenik i pjevač. Rođen je 13. veljače 1974. godine u  gradiću Stoke-on Trent, Staffordshire. Bio je član popularnog boy benda Take That, ali najveću popularnost postigao je kao solo izvođač. Nakon nekoliko ranih tinejdžerskih godina u boy bendu Take That, uslijedila je Robbieva samostalna karijera s velikim postignućima, obaranjima rekorda te turnejama i koncertima koji su mu osigurali reputaciju izvođača s najboljim live nastupima i iznimnom potražnjom za albumima: Life Thru A Lens (1997), I’ve Been Expecting You (1998), Sing When You’re Winning (2000), Swing When You’re Winning (2001), Escapology (2002), Intensive Care (2005), Rudebox (2006) i Reality Killed The Video Star (2009). Nakon vrlo uspješnih samostalnih albuma, iznenadio je javnost privremenim okupljanjem grupe Take That, snimanjem njihovog albuma Progress (2010) te turnejom (2011.) koja je donijela novi trijumf. (to je bila najveća turneja u britanskoj povijesti).
Izvanredni trijumfi u njegovih prvih dvadeset godina karijere su dobro poznati te proslavljeni u kolekciji iz 2010. godine - In And Out Of Consciousness.

Svi dosadašnji albumi su prodani u milijunskim nakladama. Diljem svijeta prodao je preko 70 milijuna albuma, što ga pozicionira među najprodavanije svjetske izvođače. U 2006. godini Robbie Williams je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda jer u jednom danu prodao 1.6. milijuna ulaznica za koncerte na turneju Close Encounters. Šest njegovih albuma nalaze se na popisu 100 najprodavanijih albuma. Osvojio je brojne nagrade za svoj rad. Dodijeljeno mu je 17 BRIT Awards priznanja (više nego bilo kojem drugom izvođaču), te sedam ECHO nagrada. Uvršten je u Glazbenu kuću slavnih (UK Music Hall Of Fame).
“Robbie je zaista najveća pop zvijezda koja se pojavila u ovoj zemlji u posljednjih 20 godina. Pop ikona koja se pomladila i vratila na vrh vlastite igre.”   The Sun, 2012
“JOŠ UVIJEK najbolji izvođač u povijesti britanske glazbe, Robbie Williams je spektakularan još od svog prvog nastupa na turneji.”    Daily Mirror, 2012.