richard_lisinski20 - Ulaznice ©

Richard Clayderman  - Ulaznice

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Vitapop d.o.o.]

ODGOĐENO: Richard Clayderman– KD Vatroslav Lisinski Novi termin koncerta Richard Claydermana je 28.11.2021.


Poštovani kupci! Zbog trenutne epidemiološke situacije u svijetu, sukladno odlukama i preporukama nadležnih službi u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19) koje uključuju ograničenje broja posjetitelja u zatvorenim prostorima do kraja 2020., odgađa se koncert Richard Claydermana koji se 29. studenog 2020 trebao održati u KD Vatroslava Lisinskog. Novi datum koncerta je 28. studenog 2021.


Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta. Ako ste u mogućnosti, da zadržite ulaznice do novog koncerta koji će biti 28.11.2021 bili bi vam veoma zahvalni.


Naravno, kupcima kojima novi datum održavanja koncerta ne odgovara, povrat sredstava omogućen je od 29.7.2020 do 12.8.2020 na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene.

Ukoliko ste ulaznice kupili putem web stranice Eventima molimo javite se na info@eventim.hr

Zahvaljujemo se vam na podršci i razumijevanju.

Vitapop d.o.o.Svjetska turneja povodom 40. obljetnice glazbene karijere.

Vječiti romantičar, kojega je nekada prva dama Amerike Nancy Reagan, nazvala »Princ Romantike«, sa svojim rasprodanim koncertima, već duže od 30 godina impresionira publiku širom svijeta.

Glazbena legenda, koji je svoju karijeru započeo već u 70-ima, je prepoznatljiv po najvećem rekordno prodajnom bestseleru BALADA ZA ADELINU, kojeg je prodao u nevjerojatnom, ali istinskom tiražu 22 milijuna primjeraka i zbog svoga stila, kojega je sam stvorio.

Njegova prekretnica u glazbenoj karijeri, nesumnjivo je njegovo otkriće od strane priznatoga francuskoga producenta Oliviera Toussainta, 1976 godine, koji je upravo tada tražio novu glazbenu zvijezdu. Nesumnjivo ju je pronašao, jer je od prvo planirane naklade za prvi bestseler Balada za Adelinu, brojka poskočila iz 10.000 komada, na 22 milijuna komada. Od tada počinje neodoljiva priča o uspjehu.

Njegovi su koncerti fenomen, kojima već desetljećima impresionira i stariju i mlađu generaciju. Njegova glazba pa s druge strane, opet donosi stojeće ovacije i često dovodi suze u oči slušatelja.

Na koncertu u Zagrebu moći će se slušati njegova najveća ostvarenja. Koncert će biti nešto zaista posebno jer će biti i vrhunski koncertni ambijent, kojega pruža Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog. Osigurani su vrhunski zvučni sustav, oprema i light tehnic. Veliki video zaslon će posjetiteljima koncerta dati još posebniji čar.

U više od 40 godina karijere Richard Clayderman odsvirao je preko 2000 koncerata po cijelom svijetu, snimio preko 1200 pjesama, prodao preko 85 milijuna albuma, osvojio 340 ploča od platine i zlata.

U svojoj bogatoj glazbeni karijeri nastupao je sa mnogim glazbenim velikanima, uključujući slavni Londonski Kraljevi Filharmonični orkestar, Tokijski Simfonični orkestar i sa mnogima drugima.

Osobe s invaliditetom i djeca ne ulaze besplatno.