richard_lisinski20 - Ulaznice ©

Richard Clayderman

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Vitapop d.o.o.]

„Koncert pijanista »RICHARD CLAYDERMAN«, koji se trebao održati 28. studenog 2021. u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, zbog nepovoljnih uvjeta epidemije covida -19 je otkazan. Naime, u trenutnim restriktivnim uvjetima, zbog covid -a, nije dopuštena 100% popunjenost dvorane, što predstavlja veliki problem za organizaciju takvog koncerta.

 

Novi datum koncerta bit će objavljen odmah kad bude dopuštena 100% popunjenost dvorane.

 

Kupci ulaznica mogu zatražiti povrat novca na prodajnom mjestu - blagajni - gdje su kupili karte.

Korisnicima koji su karte kupili putem interneta na poveznici http://www.eventim.hr/ povrat novca će se izvršiti automatski, na naplaćenu karticu.


Iskreno zahvaljujemo svima, koji su željeli prisustvovati koncertu na ukazanom povjerenju i nadamo se punom razumijevanju, jer je otkazivanje koncerta posljedica više sile i nije krivica organizatora.

U nadi da ćemo se što prije moći okupiti na ovakvoj koncertnoj poslastici, još jednom iskrena hvala na povjerenju i ostanite zdravi.“

Zahvaljujemo se vam na podršci i razumijevanju.

Vitapop d.o.o.Svjetska turneja povodom 40. obljetnice glazbene karijere.

Vječiti romantičar, kojega je nekada prva dama Amerike Nancy Reagan, nazvala »Princ Romantike«, sa svojim rasprodanim koncertima, već duže od 30 godina impresionira publiku širom svijeta.

Glazbena legenda, koji je svoju karijeru započeo već u 70-ima, je prepoznatljiv po najvećem rekordno prodajnom bestseleru BALADA ZA ADELINU, kojeg je prodao u nevjerojatnom, ali istinskom tiražu 22 milijuna primjeraka i zbog svoga stila, kojega je sam stvorio.

Njegova prekretnica u glazbenoj karijeri, nesumnjivo je njegovo otkriće od strane priznatoga francuskoga producenta Oliviera Toussainta, 1976 godine, koji je upravo tada tražio novu glazbenu zvijezdu. Nesumnjivo ju je pronašao, jer je od prvo planirane naklade za prvi bestseler Balada za Adelinu, brojka poskočila iz 10.000 komada, na 22 milijuna komada. Od tada počinje neodoljiva priča o uspjehu.

Njegovi su koncerti fenomen, kojima već desetljećima impresionira i stariju i mlađu generaciju. Njegova glazba pa s druge strane, opet donosi stojeće ovacije i često dovodi suze u oči slušatelja.

Na koncertu u Zagrebu moći će se slušati njegova najveća ostvarenja. Koncert će biti nešto zaista posebno jer će biti i vrhunski koncertni ambijent, kojega pruža Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog. Osigurani su vrhunski zvučni sustav, oprema i light tehnic. Veliki video zaslon će posjetiteljima koncerta dati još posebniji čar.

U više od 40 godina karijere Richard Clayderman odsvirao je preko 2000 koncerata po cijelom svijetu, snimio preko 1200 pjesama, prodao preko 85 milijuna albuma, osvojio 340 ploča od platine i zlata.

U svojoj bogatoj glazbeni karijeri nastupao je sa mnogim glazbenim velikanima, uključujući slavni Londonski Kraljevi Filharmonični orkestar, Tokijski Simfonični orkestar i sa mnogima drugima.

Osobe s invaliditetom i djeca ne ulaze besplatno.