Red Bull Air Race Rovinj 2015  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Red Bull Air Race svjetsko prvenstvo u Rovinj drugu godinu za redom dovodi najbolje svjetske pilote koji pri brzini do 370 kilometara na sat nevjerojatnom preciznošću upravljaju između 25 metara visokih zračnih vrata. Najbrži i najatraktivniji motosport na svijetu rovinjskim će nebom vladati tijekom zadnjeg vikenda u svibnju. Službeni natjecateljski dio na rasporedu je 30. i 31. svibnja, a petak 29. svibnja rezerviran je za treninge. Za ovaj zračni spektakl, koji je prošle godine okupio više od 50 tisuća posjetitelja, dostupno je nekoliko vrsta ulaznica. Raspoložive ulaznice:

Zona A - tribine - slobodno sjedenje. Gledatelji A zone imat će privilegiju jedinstvenog pogleda na utrku u udobnosti sjedala. Gledatelji će imati još bolji pregled cijele utrke zbog velikih ekrana s direktnim komentiranjem utrke. Posjetitelji će moći kupiti hranu i piće na štandovima, a toaleti će biti dostupni u svim zonama.

Zona B - stajaća mjesta -  nalazi se u neposrednoj blizini centra Rovinja. Gledatelji će uživati u izvrsnom pogledu na utrku u vrhunskoj atmosferi, čemu će dodatno doprinijeti veliki ekrani uz komentare stručnih komentatora. Posjetitelji B zone moći će kupiti hranu i piće na štandovima, toaleti će biti dostupni u svim zonama.

Zona C - stajaća mjesta -  travnata površina koja obiteljima nudi dovoljno prostora za uživanje u opuštenoj atmosferi uz odličan pogled na stazu i velike ekrane uz komentare stručnih komentatora. Posjetitelji zone C moći će kupiti hranu i piće na štandovima, toaleti će biti dostupni u svim zonama.Race Club - opuštena atmosfera s izvanrednim pogledom, vrhunskim ozvučenjem i otvorenim šankom s različitim ponudama hrane i pića te još mnogo različitih sadržaja.


 photo RBARracetrack_zpsbwonjrxy.jpg


Odaberite ulaznice po želji i provedite uzbudljiv vikend u Rovinju na drugoj Red Bull Air Race utrci u Hrvatskoj.


Osobe u invalidskim kolicima imaju slobodan ulaz u zone A, B i C, dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice. 


Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz u zonu  C (dvoje djece po osobi).  Djeci do 5 godina starosti dozvoljen je besplatan ulaz u zone B i C, dok im je besplatan ulaz u zonu A dozvoljen ukoliko sjede u krilu odrasle osobe.

Više informacija potražite na http://www.redbullairrace.com/hr_HR 


 photo rbarcalendar_620_zps49i7r8ab.jpg