REAL QUEEN tribute SYMPHONY vol.1 Zadar  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi kupci i posjetitelji,


Eventim blagajne možete pronaći Narodnom trgu i na Forumu kod Arheološkog muzeja u Zadru.


________________________________


QUEENVENTION je glazbeni projekt  posvećen grupi Queen i glazbenom POP/ROCK pravcu koja se održava kao tema premijernog izdanja VAICANTO FESTIVALA.


Najveći europski Queen tribute bend donosi spektakularan show od čak 50 vrhunskih glazbenika redom članova simfonijskog orkestra koji će u specijalnom aranžmanu zajedno sa umjetničkim zborom izvoditi najveće uspješnice jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena zajedno a u jednom djelu će im se pridružiti i nadolazeća svjetska sopranistička zvijezda Nela Šarić.


Queen Real Tribute u deset godina postojanja obišao je čitav svijet. Samo u Brazilu odsvirali su više od 70 koncerata u čak četiri briljatne turneje, a na koncertnim postajama koje su obišli nalaze im se još i Portugal, Kina, Rusija, Italija


Francuska, Češka, Švicarska, Austrija, Bugarska, Rumunjska, Makedonija, Slovenija, Crna Gora, te Hrvatska.


Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su zapanjenu publiku, a 2008. upravo u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody“.


Posljednji rasprodani koncerti u Lisinskom, Sava centru te Mariboru samo su dokaz energije kojom zrači ovaj glazbeni projekt.


Detalji kojima bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su također fascinantni.


 Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk. 


„The Show Must Go On“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“, „I Want To Break Free“ i „We Are The Champions“ samo su neki od megahitova legendarne grupe Queen koje će uz Queen Real  Tribute u posebnom aranžmanu interpretirati simfonijski orkestar i zbor predvođen dirigentom.


PROGRAM:  1. Q&A panel i predavanje Peter Freestone
  Mjesto održavanja: atrij palače Cedulin
  Datum: 19.07.
  Početak: 20.45 

 2. „Dinner with Freddie“
  Mjesto održavanja: atrij palače Cedulin
  Datum: 19.07.
  Početak: 22.00

 3. QUEEN REAL tribute SYMPHONY vol.1 Zadar
  Mjesto održavanja: Forum, Zadar
  Datum održavanja: 20.07.
  Vrijeme: 21.00


Djeca do 14 godina ulez besplatno, uz pratnju punoljetne osobe.