razgovor o roditeljstvu 2022 - Ulaznice

RAZGOVOR O RODITELJSTVU

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Fondacija Novak Đoković dovodi omiljenu sugovornicu Oprah Winfrey

Svjetski priznata psihologinja dr. Shefali Tsabary u Zagrebu predstavlja koncept svjesnog roditeljstva


Vodeća svjetska stručnjakinja za roditeljstvo, klinička psihologinja i autorica nekoliko bestselera New York Timesa, dr. Shefali Tsabary, održat će predavanje 21. rujna u Zagrebu, na kojem će predstaviti koncept svjesnog roditeljstva koji je sama razvila. U sklopu predavanja „Podrška, a ne perfekcija – važnost svjesnog roditeljstva“ dr. Shefali odgovarat će na pitanja publike i razgovarati s Jelenom Đoković, suosnivačicom i globalnom direktoricom Fondacije Novak Đoković, na čiji poziv dr. Shefali prvi put dolazi u Europu. Predavanje će trajati 2 sata. Osiguran je simultani prijevod.


Kako bi predavačica, dr. Shefali Tsabary, obuhvatila što više tema koje vas zanimaju, napravljena je anketa koju možete ispuniti na sljedećem linku: https://www.surveymonkey.com/r/R9QGVBT


VIP ulaznica omogućuje pristup intimnoj sesiji s dr. Shefali Tsabary, za do 15 sudionika, u okviru koje će se dublje i detaljnije diskutirati o temama s predavanja i konceptu svjesnog roditeljstva. Intimna sesija trajat će ukupno 60 minuta.

VIP ulaznica uključuje i ulazak na predavanje „Podrška, a ne perfekcija – važnost svjesnog roditeljstva“. Potrebno se nakon kupnje VIP ulaznice javiti na info@eventim.hr kako bi vam dodijelili mjesto na predavanju „Podrška, a ne perfekcija – važnost svjesnog roditeljstva“.