rambo amadeus 2022 - Ulaznice

Rambo Amadeus

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Rambo Amadeus, kultni balkanski muzičar, napokon dolazi u Zagreb!Sa svojim virtuoznim orkestrom " Five Winnetous " 2 prosinca u 21 h izaći će na pozornicu u Tvornici.

Ovom prilikom Kilo Tzar je poručio ; "Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo da sviramo, željni uzavrele koncertne atmosfere .

Promjenio se prilično moj odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih medjunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je - poslednji , jer pojma nemam da li ću imati novu priliku.

Iako su uzroci tog mog izmjenjenog odnosa prema koncertima zabrinjavajući, rezultat je - neočekivano dobar, atmosfera na koncertima je neuporedivo bolja, čak ni u publici ne vidim ljude koji rutinski gledaju koncert. Svi su angažovani u snažnoj interakciji, koja više liči na neki drevni ritual padanja u kolektivni trans, nego na koncert. Nisam ni bio svjestan koliko mi je sve to nedostajalo , bilo je nužno da koncerti prestanu da budu rutina, nego istinska avantura, kolektivna psihoterapija.

***


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima i 1 osoba u pratnji ulaze besplatno, plus besplatna voda i limunada.