RATM ZAGREB - Ulaznice

RAGE AGAINST THE MACHINE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Otkazana je nadolazeća europska i britanska turneja Rage Against The Machine.

Prenosimo izjavu grupe u cijelosti: „Prema liječničkim uputama, Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih našim obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve naše koncerte. Brad, Tim, Tom & Zack“


Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti AUTOMATSKI izvršen na terećenu karticu do 31.08.2022.

Nije potrebno slati zahtjev za povrat.

Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici. Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom. Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos s minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate.***

Moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice po kupcu.

Ulaznice su personalizirane i samo osoba čije je ime na ulaznici smije ući na mjesto događaja nakon provjere osobne iskaznice. Ulaznice se ne mogu prenijeti na drugu osobu. Ukoliko kupac ulaznice ne može prisustvovati koncertu, ima pravo na povrat do 14 dana prije koncerta.

Djeca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe starije od 18 godina.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, ali moraju sjediti roditelju u krilu.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, no moraju kupiti ulaznicu za osobe u invalidskim kolicima po 0,00 kn i rezervirati svoje mjesto. Pratnja plaća punu cijenu ulaznice na donjim tribinama.


RAGE AGAINST THE MACHINE

SPECIJALNI GOSTI: RUN THE JEWELS

SUBOTA, 17. RUJNA 2022. - ARENA, ZAGREB

ULAZNICE U PRODAJI OD 26. TRAVNJA 2022.


Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 26. travnja u 11:00, kroz prodajni sustav Eventim.

U ponudi će se naći pet tipova ulaznica:

Skyboxes po 820kn, Parter po 690kn, Tribine level 100 po 650kn, Tribine level 300 I po 550kn te Tribine level 300 II po cijeni od 450kn


Zagreb, 22. travnja 2022.Jedan od najvažnijih bendova svih vremena, adrenalinska bomba iz Los Angelesa, moćni Rage Against The Machine nastupit će u zagrebačkoj Areni u subotu, 17. rujna 2022. godine. “Public Service Announcement”, apsolutno najtraženija svjetska turneja stići će tako i do naših krajeva, a kao specijalni gosti dolazi uzbudljiv hip hop duo Run The Jewels. Zagrebački koncert bit će jedini RATM datum u regiji i krugu od najmanje 400 km, uz daleko najpovoljniju cijenu ulaznica u odnosu na sve druge europske svirke. Početak prodaje planiran je za utorak, 26. travnja u 11:00, kroz prodajni sustav Eventim.


Rage Against The Machine – „Killing In The Name“


Rage Against The Machine u svom originalnom i jedinom sastavu, Zack De La Rocha, Tom Morello, Brad Wilk i Tim Commerford, objavili su reunion turneju još 2019., nakon 11 godina pauze, i u trenu postali najiščekivaniji glazbeni događaj na planeti. Nakon pomicanja uzrokovanih pandemijom službeni početak dogodit će se 9. srpnja, poslije čega slijedi prvi dio sjevernoameričke turneje koji završava u kolovozu s pet koncerata u njujorškom Madison Square Gardenu. Na Stari kontinent grupa se seli tijekom ljeta, da bi u Hrvatsku po prvi put stigli u subotu, 17. rujna.


Rage Against The Machine osnovani su 1991. u Los Angelesu i već su prvim singlom, jednom od najvećih buntovnih himni u povijesti, „Killing In The Name“, kao i epohalnim debitantskim albumom označili prekretnicu u glazbenoj povijesti. Njihova zapaljiva mješavina glasnih Morellovih gitara, tvrdog ritma osovine Wilk-Commerford, eksplozivnog De La Rochinog vokala i teških političkih stavova na dotad neviđen način križala je hip hop i rock, dizala šaku u zrak i poručila svima kojima ide „Fuck You, I Won't Do What You Tell Me“. Posebnu, onu često ključnu dimenziju, davali su njihovi koncerti koji RATM svrstavaju među najbolje live bendove u povijesti. Mada diskografski relativni skromni, sa svega četiri studijska albuma, grupa je pokazala da osim prvog singla ima još puno municije, pa se tako brzo napunila i best of set lista koju će donijeti u Zagreb i na kojoj će bez sumnje biti „Bulls On Parade“, „Bombtrack“, „People Of The Sun“, „Guerilla Radio“, „Sleep Now In The Fire“, „Testify“, „Know Your Enemy“ i mnoge druge. U ovim krajevima RATM su se ukazali samo jednom, i to prije 20-tak godina u ljubljanskom Tivoliju u sklopu „Battle Of Los Angeles“ turneje, da bi tri četvrtine benda nastupilo 2017. na Šalati kao Prophets Of Rage.


Rage Against The Machine – „Sleep Now In The Fire“


Specijalni gosti zagrebačkog koncerta još su jedno ogromno glazbeno ime, ponajbolji hip hop bend proteklog desetljeća, sjajan duo Run The Jewels. El-P i Killer Mike dosad su objavili četiri, izuzetno hvaljena studijska albuma. Debi „Run The Jewels“ iz 2013. osigurao im je jak underground status, no već sljedeće godine nasljednikom, „Run The Jewels 2“ i megahitom „Close Your Eyes (And Count To Fuck)“, na kojem su surađivali su sa Zach De La Rocheom, postaju planetarno traženi. Bend je surađivao i nastupao s mnogim glazbenim velikanima kao što su Jack White, DJ Shadow, Lorde i Travis Barker (Blink 182), glazba im se može čuti u mnogim filmskim blockbusterima, ali i superpopularnim videoigrama poput „Cyberpunk 2077“ i „Spider-man: Miles Morales“. Run The Jewels gostovat će na velikoj većini koncerata “Public Service Announcement” turneje, pa tako i u zagrebačkoj Areni 17. rujna 2022.


Koncert grupe Rage Against The Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA.
26.04.2022.:

"Poštovani kupci,

Zbog izuzetno velikog interesa za kupnju ulaznica za koncert Rage Against the Machine u Areni Zagreb, došlo je do usporenja procesuiranja narudžbi kod plaćanja kreditnim i debitnim karticama. Kako bismo omogućili našim kupcima zadovoljavajući nivo usluge privremeno smo prisiljeni obustaviti prodaju ulaznica za navedeni događaj. ULAZNICE NISU RASPRODANE i prodaja će biti ponovno pokrenuta danas u 14:00 sati. Ispričavamo se zbog nastalih poteškoća.

----------------------------------------------------

Dear customers,

Due to the great interest in buying tickets for the Rage Against the Machine concert at the Zagreb Arena, there has been a slowdown in the processing of orders by credit and debit cards. In order to provide our customers with a satisfactory level of service, we are temporarily forced to suspend ticket sales for this event. TICKETS ARE NOT SOLD OUT and the sale will be restarted today at 2 p.m. We apologize for any inconvenience this may cause.

Eventim d.o.o."