queen real tribute 2022 vrsar - Ulaznice

QUEEN REAL TRIBUTE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]


Prenosimo obavijest kako je nažalost otkazan koncert QUEEN REAL TRIBUTE koji se trebao održati 24. 09. 2022. u Vrsaru (zbog nepovoljne vremenske prognoze)

Povrat sredstava za kupljene ulaznice možete ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti automatski izvršen na terećenu karticu/IBAN sa kojom je narudžba i plaćena.

Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici.

Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom.

Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos sa minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate.


EventimHR


***[Obavijest organizatora]

Odgođen je koncert QUEEN REAL TRIBUTE @ Vrsar koji se trebao održati 10.09.2022.

Novi datum je 24.09.2022.

Ulaznice kupljene za datum 10.09.2022. važeće su za datum 24.09.2022. i nije ih potrebno mijenjati.

Povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjesto gdje ste ih i kupili do 14.09.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 14.09.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s email koji je vezan uz narudžbu.

Povrat se vrši isključivo na karticu sa kojom je narudžba i plaćena.


EventimHR

***


Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

NOVI DATUM za koncert QUEEN REAL TRIBUTE

24. rujna u 21 sat, kamenolom Montraker, Vrsar

Najveći europski Queen tribute bend nastupa na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”

Queen Real Tribute, jedan od najboljih svjetskih tribute bendova, nastupit će 24. rujna u 21 sat u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, u sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”. Izvanredna izvedba najvećih hitova Queena na predivnoj pozornici iznad morske obale jamči nezaboravan koncert za pamćenje!

Queen Real Tribute bend nisu samo sjajni glazbenici - oni su veliki obožavatelji grupe Queen koji su svojim glazbenim idolima odlučili odati dostojanstvenu počast tako što su i sami počeli svirati njihove pjesme. Godinama na pozornicama diljem svijeta održavaju uspomenu na jedan od najvećih rock bendova svih vremena i jednog od najvećeg pjevača u povijesti Freddie Mercuryja.

Od nastanka pa sve do dana današnjeg, bend je krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. godine održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih Queen tribute bendova na svijetu. 2009. godine dobili su brojne inozemne ponude od promotora diljem svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. godine bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena. Samo u Brazilu su odsvirali 70 koncerata tijekom ukupno 4 turneje! Brazilski obožavatelji kažu da su oni "najbolji bend Queen Tribute na svijetu". Jedan od njihovih nastupa kojeg treba izdvojiti je i onaj u ljeto 2012. godine, kad Queen Real Tribute svira na najvećem srpskom festivalu u Beogradu pred više od 60.000 ljudi.

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, bend je odlučio prijeći s Queen tribute benda na sljedeću razinu. Zato su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“. Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi. Produkcija je postigla velik uspjeh i, nakon rasprodanih glazbeno-scenskih spektakla u Beogradu i Zagrebu, nastavili su dalje nastupati pred velikom publikom u Makedoniji, Crnoj Gori, itd… 2018. godine bend je gostovao u Kini gdje su ostavili sjajan dojam te odmah godinu nakon tog koncerta kreću na kinesku turneju. "Volimo te!" - skandirali su kineski fanovi što puno govori o uspješnosti banda i same turneje.

Queen Real Tribute nastupit će na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, 24. rujna u 21 sat. Poslušajte moćnu rock izvedbu najvećih hitova Queena u jedinstvenom i očaravajućem ambijentu nenadmašne lokacije! Ulaznice možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte. OD 1. RUJNA ULAZNICE JE MOGUĆE KUPITI U CAFFE BARU BUBAMARA U VRSARU.

U sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’, koji traje od 21. do 24. rujna, nastupit će i GIBONNI, Božo Vrećo i Urban & 4.


Osobe sa invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja plaća ulaznicu.

Djeca nemaju besplatan ulaz.