queen real tribute sustipan 2022 - Ulaznice

QUEEN REAL TRIBUTE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

NAJVEĆI EUROPSKI TRIBUTE BAND NA FESTIVALU S OKUSOM SOLI


Queen Tribute bend donijet će najveće hitove grupe Queen 17. kolovoza trio u sklopu festivala S okusom soli na splitskom Sustipanu.

Oni nisu samo sjajni glazbenici, oni su veliki obožavatelji Queen-a te su tako i sami počeli svirati pjesme Queen-a kako bi zadržali uspomenu na jednog najvećih rock bendova svih vremena i najvećeg pjevača Freddie Mercurya.

Od nastanka pa sve do dana današnjeg, band je od samog početka krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih tribute Queen bandova na svijetu. 2009. dobili su brojne inozemne ponude od promotora širom svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena ...Samo u Brazilu su odsvirali - 70 koncerata u ukupno 4 turneje !! Brazilski obožavatelji kažu da je to "najbolji bend Queen Tribute na svijetu". U ljeto 2012. Queen Real Tribute svira na najvećem srpskom festivalu u Beogradu pred više od 60.000 ljudi.

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, band je odlučio preći sa QUEEN TRIBUTE BEND na sljedeću razinu, tako su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“ Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi. Produkcija je postigla velik uspjeh i nakon rasprodanih glazbeno scenskih spektakla u Beogradu i Zagrebu, nastavili su dalje nastupati pred velikom publikom u skopskom Makedoniji, Crnoj Gori itd. Godine 2018. bend je gostovao u Kini, gdje su ostavili sjajan dojam, te odmah godinu nakon tog koncerta kreću na kinesku turneju. "Volimo te" skandirali su kineski fanovi, što jako puno govori o uspješnosti banda i same turneje.

Na Sustipanu će u sklopu festivala ''S okusom Soli'', koji traje od 17. do 20. kolovoza uz Queen Real Tribute Symphony nastupiti i Stefanovski i V3 Trio, klapa Rišpet, i Božo Vrećo.


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.