queen opatija 2108 - Ulaznice

QUEEN REAL TRIBUTE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SLUŽBENO PRIOPĆENJE ZA „KOLOVOZFEST“ VEZANO ZA COVID POTVRDE (nisu potrebne)

20.08.- 22.08.2021. u 21:30h OPATIJA- LJETNA POZORNICA

20.08. – PARNI VALJAK

21.08.- QUEEN REAL TRIBUTE

22.08. - CRVENA JABUKA

Kupci će moći pristupiti koncertima bez predočenja COVID POTVRDE uz predočenje kupljenje ulaznice te uz pridržavajući se epidemijoloških mjera:

  • dezinfekcija na ulazu
  • popisivanje osobnih podataka na ulazu (evidencija posjetitelja)
  • fizička distanca na otvorenom od 1,5 m odnosno tijekom koncerta
  • nošenje maski ukoliko fizička distanca nije mogućaNAJVEĆI EUROPSKI TRIBUTE BAND DOLAZI NA LJETNU POZORNICU

QUEEN TRIBUTE BEND

21.08.2021. u 21.30, Opatija - Ljetna pozornica


Bend se sastoji od profesionalnih glazbenika koji su svirali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama u bivšoj jugoslavenskoj regiji .. Oni nisu samo sjajni glazbenici, oni su veliki obožavatelji Queen-a te su tako i sami počeli svirati pjesme Queen-a kako bi zadržali uspomenu na jednog najvećih rock bendova svih vremena i najvećeg pjevača Freddie Mercurya.

Od nastanka pa sve do dana današnjeg, band je od samog početka krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih tribute Queen bandova na svijetu. 2009. dobili su brojne inozemne ponude od promotora širom svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena ...Samo u Brazilu su odsvirali - 70 koncerata u ukupno 4 turneje !! Brazilski obožavatelji kažu da je to "najbolji bend Queen Tribute na svijetu". U ljeto 2012. Queen Real Tribute svira na najvećem srpskom festivalu u Beogradu pred više od 60.000 ljudi.

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, band je odlučio preći sa QUEEN TRIBUTE BEND na sljedeću razinu- tako su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“ Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi. Produkcija je postigla velik uspjeh i nakon rasprodanih glazbeno- scenskih spektakla u Beogradu i Zagrebu, nastavili su dalje nastupati pred velikom publikom u skopskom Makedoniji, Crnoj Gori itd. Godine 2018. bend je gostovao u Kini, gdje su ostavili sjajan dojam, te odmah godinu nakon tog koncerta kreću na kinesku turneju. "Volimo te" skandirali su kineski fanovi, što jako puno govori o uspješnosti banda i same turneje.

2019. godina je godina u kojoj bend prvi put svira u Rusiji ! Nakon vrlo uspješne prve turneje u svibnju, bend se vraća na još 3 turneje po rasprodanim mjestima u rujnu, studenom i prosincu, od kojih je posljednja turneja u prosincu odrađena s ruskim simfonijskim orkestrima iz Moskve i Vladivostocka.

U kolovozu bend odlazi na dugu turneju po Kini nastupajući u rasprodanim dok u listopadu prvi put posjećuju Južnu Koreju. Godina 2019., koja je bila više nego uspješna s preko 80 konceerta, završena je sa novogodišnjim koncert na glavnom gradskom trgu Opatije.

Godine 2020. „QUEEN REAL TRIBUTE“ odradio je dugi niz od 68 koncerata diljem Austrije i Njemačkoj na turneji „The Spirit of Freddie Mercury“, koja je počela 10. siječnja i završava 17. ožujka.

Još mnogo planova i puno više Queen glazbe koja će se proširiti na sve fanove ove iconic grupe.

Jedva čekam da vas sve vidimo na našem koncertu u Opatiji, na Ljetnoj pozornici 21.08.2021. u 21:30h ! Jer "SHOW MUST GO ON!"Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.