queen real tribute makarska 2022 - Ulaznice

QUEEN REAL TRIBUTE BAND  - Ulaznice

Podaci o događaju

VODEĆI SVJETSKI TRIBUTE BEND GRUPE QUEEN NASTUPA U MAKARSKOJ U LJETNOM KINU 16.8.

Queen Real Tribute bend donijet će najveće hitove grupe Queen 16. kolovoza u MAKARSKU.

Oni nisu samo sjajni glazbenici, oni su veliki obožavatelji Queen-a zbog čega su i sami počeli svirati pjesme Queena kako bi zadržali uspomenu na Queen, jedan od najvećih rock bendova svih vremena, i Freddie Mercuryja, jednog najvećih pjevača u povijesti.

Radi se o bendu koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjeća na slavni britanski sastav na čelu s legendarnim Freddiejem. Načinom kako Queen Real Tribute pristupa nastupu na pozornici zaradili su status najboljeg Queen tribute benda na svijetu.

Hitovi kao što su „Show Must Go On“, „Bohemian Rhapsody“ i „We Are the Champions“ u izvedbi Queena ponovno će se svirati u sastavu profesionalnih glazbenika koji su nastupali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama s područja bivše Jugoslavije.

Današnji sastav ove grupe čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin. Od nastanka pa sve do dana današnjeg Queen Real Tribute bend je krenuo nizati uspjehe.

Tijekom 2007. i 2008. godine održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih Queen tribute bendova na svijetu. 2009. godine dobili su brojne inozemne ponude od promotora širom svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju.

Od 2010. do 2016. godine bend je odsvirao stotine koncerata diljem svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena.

Primjerice, samo u Brazilu su odsvirali 70 koncerata tijekom ukupno 4 turneje, a u ljeto 2012. godine Queen Real Tribute svira na najvećem srpskom festivalu u Beogradu pred više od 60.000 ljudi.

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, bend je odlučio prijeći s Queen tribute banda na sljedeću razinu.

Zato su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“.

Ova postava sastoji se od simfonijskog orkestra koji broji 42 instrumenta i zbor od 16 ljudi.

Produkcija je postigla velik uspjeh i nakon rasprodanih glazbeno scenskih spektakla u Beogradu i Zagrebu, nastavili su dalje nastupati pred velikom publikom u Makedoniji, Crnoj Gori, itd. 2018. godine bend je gostovao u Kini, gdje su ostavili sjajan dojam te odmah godinu nakon tog koncerta kreću na kinesku turneju.

"Volimo te!" - skandirali su kineski fanovi što jako puno govori o međunarodnoj popularnosti benda i same turneje.

Njihovi dosadašnji uspjesi i strast te ljubav s kojima pristupaju glazbenom djelu i ostavštini Queena jamče spektakl nabijen emocionalnom energijom i najljepšom vrstom nostalgije.

Osobe sa invaliditetom imaju besplatan ulaz a pratnja plaća ulaznicu.