progledajsrcem2020 - Ulaznice ©

Progledaj srcem 2020

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Laudato TV]

''Unatoč velikom trudu, dobroj volji i želji organizatora da se koncert “Progledaj srcem” održi kako je najavljeno 10. listopada 2020. u Areni Zagreb, ovogodišnje izdanje najvećeg hrvatskog glazbenog događaja suvremene duhovne glazbe zbog okolnosti uzrokovanih virusom Covid-19 i epidemiološke situacije je odgođeno.

 

Obiteljska Laudato televizija, organizator koncerta “Pogledaj srcem”, ovu odluku o odgodi donio je s ciljem zaštite zdravlja ljubitelja popularne duhovne glazbe, a novi datum održavanja koncerta bit će objavljen uskoro.

 

“Prihod od prodaje ulaznica ovog koncerta svake godine namijenjen je radu Laudato televizije, pa nam je tako svaka kupljena ulaznica dragocjeni doprinos koji nas barem ovako virtualno, okuplja #ZajednoZaLaudato i tako omogućava daljnje djelovanje i razvoj programa. Upravo tako i ove godine mnogi su kupnjom svojih ulaznica već utkali svoj dio potpore i podrške u rad ove obiteljske televizije. Budući da će sve ulaznice vrijediti i za novi datum za koji smo u dogovorima, sve one koji su svoje ulaznice već kupili pozivamo da ih zadrže, sačuvaju i iskoristite za dolazak na novi datum koncerta.” - rekla je glavna urednica i direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović.

 

Na ovom spektaklu duhovne glazbe, koji je prošle godine okupio više od 18.000 posjetitelja, uskoro će tako ponovno u pjesmi, zajedništvu i veselju progledati srcem brojne generacije iz Hrvatske i inozemstva.

 

Ukoliko ipak odlučite ne zadržati ulaznicu, svoje pravo na povrat možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem ste kupili ulaznicu uz predočenje ulaznica do 30.7.2020. ili ukoliko ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 30.7.2020., a u zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.''
PROGLEDAJ SRCEM 2020.

Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe, koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato televizije održava se šesti put kao podrška ovoj obiteljskoj televiziji.

Posjetitelji iz svih dijelova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke, Austrije i drugih zemalja jednoglasno pjevaju gotovo tri sata, više od trideset pjesama u izvedbi više od sto glazbenika i izvođača.

Visoka produkcija, svjetlosni i specijalni efekti, vrhunska dotjeranost glazbenih aranžmana i orkestracija pripremaju se za ovaj spektakl na najvišoj razini.

Bogatstvo u različitosti i jedinstvo bez podjela glavne su poruke jedinstvenog zajedništva na koncertu 'Progledaj srcem'.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, ali moraju imati ulaznicu. Pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Ulaznice za osobe s invaliditetom i pratnju dostupne su na upit.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.