Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas kako događaj Prodigy real Live tribute + 90's Party ima novi datum održavanja: 24.5.2019. 

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.

U slučaju da Vam novi datum ne odgovara, povrat možete ostvariti do 20.5.2019. na prodajnom mjestu gdje ste ih kupili uz predočenje ulaznica.

Ako ste ulaznice kupili putem naše stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr do 20.5.2019. kako bi izvršili povrat sredstava.

Vaš Eventim

_____________________________________________

NOVI DATUM ZA VELIKI 90’S PARTY POSVEĆEN KEITH FLINTU UZ KONCERT PRODIGY REAL LIVE TRIBUTE BANDA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU JE PETAK 24. SVIBNJA

Novi datum za veliki Smells like 90’s Party in memeoriam Keit Flint koji se trebao održati u subotu 27. travnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo je petak 24. svibnja. Ulaznice za prvobitni datum vrijede za novi datum ili se mogu vratiti na mjesto gdje su kupljene.

Smells like 90’s Party pod vodstvom Tomija Phantasme je posvećen u čast i sjećanje na nedavno preminulog Keith Flinta, frontmena jednog od najvećih svjetskih grupa The Prodigy. Uz audio video party gdje će Tomi Phantasma i Schultz vrtit hitove Prodigyja kao i ostale 90’s hitove će nastupiti i Prodigy real live tribute band iz Novog Sada koji slovi za jedan od najboljih Prodigy tribute bandova u Europi, a posebni su po tome što svoju glazbu izvode u živo. Svirali su  i na  mnogim prestižnim europskim festivalima i svaki put iznova oduševili publiku svojom kvalitetom i žestinom izvođenja Prodigy pjesama. 

Prodigy proizašao je ranih devedesetih iz underground rave kulture, no otpočetka su se isticali i iskakali sa scene, posebni i originalni na više načina. Buntovnički stav i nemilosrdni ritam u kombinaciji s drskim i provokativnim tekstovima te divljim i glasnim nastupima, izdvajali su ih od ostatka elektroničke scene. Osim toga, bili su među rijetkima u elektronskoj glazbi koji nisu nastupali u formaciji Dj plus MC, već kao punk rock bend zbog čega ih je prihvatila i alter rock publika I često su svirali na rock festivalima i kao headlineri.

Keith Charles Flint je rođen 17. Rujna 1969. u Redbridgeu, Istočnom Londonu, a kao dijete se preselio u Essex. Bavio se plesom i vožnjom moto utrka. U Prodigy je svoju karijeru započeo kao plesač da bi uskoro postao frontmen i učestvovao u stvaranju najvećih hitova grupe Prodigy "Firestarter" i "Breathe", obe pjesme objavljene 1996. Godine, a sa kojima su Prodigy došli do prvih mjesta na najprestižnijim top listama i u Britaniji i svijetu. Keith je također bio glavni vocal u svojem projektu Flint. Posjedovao je i motoristički tim “Team Traction Control” sa kojim je osvojio tri “Isle of Man TT” utrke 2015. godine sa čime su se uvrstili u “British Supersport Championship”. Keith je pronađen mrtav 04. ožujka u svom stanu u Dunmowu, u Essexu. Imao je 49. godina. Kasnija obdukcija je pokazala da je riječ o samoubojstvu što je svima prouzročilo dodatan šok.

Početak večeri je najavljen za 21 sat kada će započeti video projekcije na velikom platnu. U 22 sata će početi koncert Prodigy real tribute banda koji će odsvirati uživo prosjek Prodigy pjesama od prvog albuma “Experience” iz 1992., preko najprodavanijeg “The Fat Of The Land” iz 1996. Pa sve do posljednjeg “No Tourists” iz 2018. Nakon koncerta se nastavlja 90’s Party gdje će Tomi Phantasma i Schulzt vrtiti audio i video hitove iz devedesetih pa će tako pored Prodigyja vrtit Beastie Boys, Apolo 440, Chemical Brothers, Fatboy Slim, Shamen, 2 Unlimited, KLF, Moby, Daft Punk, House Of Pain, RUN DMC, Rage Against the Machine, Bloodhaund Gang, Red Hot Chili Peppers, Beck, Gorillas, Tricky, Underworld, Stereo MC’s, Rob Zombie, Rammstein,…

Cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji i 60 kn na dan koncerta. 

Za one koji su zaboravili ili ne znaju klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.

Jedna ososba u pratnji 100% invalida ulazi besplatno. Invalidi plaćaju ulaz.
Besplatan ulaz za djecu do 12 godina uz pratnju punoljetne osobe.