Prljavo Kazalište  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi posjetitelji,


Eventim blagajna i info pult će raditi na dane koncerata od 16:00 između ulaza C i D.
Ulazi će biti otvoreni od 18:00.


VAŽNA OBAVIJEST!
Za potrebe izmjene privremene regulacije u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec od subote 19. 10. od 23 sati do nedjelje 20. 10. u 6 sati Jadranski most bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

Selska cesta – Savska cesta – Ulica grada Vukovara – Avenija V. Holjevca – Avenija Dubrovnik i obratno

Jadranska avenija – čvor Lučko – obilaznica (A3) – čvor Jankomir – Ljubljanska avenija – Zagrebačka avenija – Slavonska avenija – Avenija V. Holjevca – Avenija Dubrovnik i obratno.
PRLJAVO KAZALIŠTE RASPRODALO ARENU ZAGREB, DRUGI KONCERT NAJAVLJEN ZA 19. LISTOPADA 


Iako su posljednji studijski album objavili prije sedam godina, publika je očito željna njihovih hitova pa će u Areni Zagreb nastupit dvije večeri 18. i 19. listopada 


Zagrebački rock sastav je najveću hrvatsku dvoranu rasprodao mjesec i pol dana prije prvog nastupa, 18. listopada., kojim obilježavaju 30 godina legendarnog koncerta održanog 17. listopada 1989. godine na tadašnjem Trgu Republike gdje se okupilo više od 250.000 ljudi.


Iako su posljednji studijski album objavili prije sedam godina, publika se očito zaželjela njihovih hitova I energičnih koncertnih nastupa pa će Prljavo kazalište održati još jedan koncert i to 19. listopada., također u zagrebačkoj Areni. 


- Euforija ne jenjava od prve najave stoga nas rasprodana Arena ne iznenađuje. Iako je predviđeni kontingent ulaznica rasprodan, odlučili smo razveseliti one koji su za kupovinu čekali zadnji trenutak pa ćemo danas u prodaju pustiti ulaznice za novi koncert. Prljavo kazalište još je jednom potvrdilo status kultnog banda, a Star Produkcija ponosan je organizator spektakla - izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe dodajući  kako će se ulaznice za drugi koncert, od danas, moći kupiti u sustavu Eventim. 


Bend, koji svira više od 40 godina i jedan je od najznačajnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni tako će na najbolji mogući način obilježiti godišnjicu čuvenog koncerta, a sudeći prema dosadašnjim nastupima zagarantiran je pravi rock spektakl. A takav spektakl imali su i lani na stadionu u Kranjčevićevoj ispred 35.000 obožavatelja gdje su obilježili 40 godina impresivne karijere. Nastupi u velikim dvoranama i otvorenim prostorima njihova su specijalnost pa mnogi pamte njihov Božićni koncert 1994. godine na zagrebačkom Dolcu gdje su nastupili ispred 70.000 ljudi. U dugogodišnjoj karijeri objavili su 14 studijskih I osam koncertnih albuma te šest kompilacija I video izdanja. 


Ulaznice za nastup Prljavog kazališta 19. listopada u zagrebačkoj Areni možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno s time da sjede roditeljima u krilu.


U PONUDI - ART TICKET! 


ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.