ubit cu se majke mi 2023 - Ulaznice

Predstava Ubit ću se, majke mi!

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,

ovim putem vam javljamo kako je nažalost otkazana predstava Ubit ću se, majke mi! koja je trebala biti održana u Dom OSRH Zrinski, Karlovac (02. 02. 2023.).

Kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto i ostvaruju povrat sredstava.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice biti će iniciran od strane Eventima te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat.


Vaš EventimHR


**


urnebesna komedija

UBIĆU SE MAJKE MI

Igra: Jovana Petronijević

Tekst: Sasa Simonović

Režija: Katarina Mitrović-Janković

Producent : Duško Srijemac


„Ubiću se, majke mi “ je komedija koja progovara o sudbini žene koja se nalazi na životnoj prekretnici.

Vodeći publiku kroz smiješne i teške situacije, bolje i lošije dane..

Kroz život u njegovoj srži ostavljajući ipak nadu i optimizam kao jedino mogući izlaz iz svih nedoumica koje nam se nameću. 

Stojanka je obična žena iz unutrašnjosti, žena sa svakidašnjim problemima koja i pored svega nikada nije odustala od želje da postane uspješna. Ne birajući sredstva niti okolnosti. Ta odlučnost i spremnost na podnošenje žrtve radi uspjeha nikada nisu gurnule u stranu njenu iskonsku potrebu da kroz život, bez obzira na sve, korača uzdignute glave.

Ova, urnebesna komedija, ispričana u je u ispovijednom obliku kroz monolog, a ulogu Stojanke na maestralan način igra Jovana Petronijević.