Predstava SLADOLED  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - TEATAR GAVRAN]


''Zbog trenutnog stanja, predstava je odgođena. Novi datum još nije poznat. Povrat možete ostvariti na prodajnom mjestu gdje ste kupili ulaznice. U slučaju da ste ulaznice kupili online putem www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr."


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.


Autor: Miro Gavran
Glume: Mladena Gavran i Ana Vilenica
Režija: Boris Svrtan
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Glazba: Neven Zebić
Premijera: 30.1.2014


U neobičnoj komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena.


Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje!


Zašto predstava nosi naziv Sladoled – neka ostane tajna sve do vašega susreta s našim glumcima.


Teatar GAVRAN je na ovome projektu okupio sjajnu ekipu kazalištaraca – autor teksta je najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu Miro Gavran, redatelj predstave je Boris Svrtan, uz kojega se vežu brojne glumačke i redateljske uspješnice, dok u glavnim ulogama nastupaju glumice zavidne vještine Mladena Gavran i Ana Vilenica. Scenu i kostime osmislila je Jasmina Pacek. Izbor glazbe načinio je Neven Zebić.


SLADOLED – KAZALIŠNA POSLASTICA ZA PAMĆENJE!


Predstava traje 1 sat i 30 minuta.


Na Festivalu smijeha i komedije Zlatni zub 2015. u Poreču predstava Sladoled osvojila je Nagradu Srebreni zub.


Nagrada “Fabijan Šovagović” za najbolju žensku ulogu na 22. Festivalu glumca u Vinkovcima dodjeljena je Mladeni Gavran za ulogu majke u predstavi “Sladoled” svibnja 2015. godine.


Na Festivalu Makarsko kulturno ljeto 2016. predstava je osvojila Nagradu publike OSMIJEH BIOKOVA.


Na Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle 2017., prema odluci stručnog žirija Nagradu za najbolju glumicu ravnopravno su podjelile Ana Vilenica i Mladena Gavran za uloge ostvarene u predstavi “Sladoled”.