predsjednici & ca - Ulaznice

Predstava ''PREDSJEDNICI & CA

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

NOVA HIT PREDSTAVA „PREDSJEDNICI & CA“

KREĆE NA PREMIJERNU LJETNU TURNEJU:

20.07. TROGIR- kula Kamerlengo

MUSIC TIME d.o.o. – SLUŽBENO PRIOPĆENJE VEZANO UZ COVID POTVRDE


Kao organizatora brojnih koncerata i predstava duž Jadranske obale i šire, naša je dužnost informirati vas, naše kupce, o trenutnoj situaciji vezanoj uz COVID - POTVRDE.


Naši će kupci moći dolaziti na navedenu predstavu pridržavajući se dosadašnjih epidemioloških mjera:

- mjerenje temperature i dezinfekcija ruku na ulazu

- evidencija posjetitelja na ulazu

- fizička distanca od 1,5 m na otvorenom tijekom predstave

- nošenje maski ako fizička distanca od 1,5 m nije moguća


ULAZ NA PREDSTAVU JE MOGUĆ BEZ COVID POTVRDA, UZ PREDOČENJE KUPLJENE ULAZNICE, SUKLADNO ODLUCI STOŽERA RH, I PRIDRŽAVANJE SVIH GORE NAVEDENIH MJERA.Građanski stan. Večera za 5 uglednih gostiju. Pozivnicu su dobili ”bivši” – i to na poziv ”bivše”!

Predsjednici & ca iznimno je aktualna i britka komedija nastala prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića, a u režiji potonjeg Kerempuhovog mlađahnog veterana. Predsjednica i predsjednici okupljeni na večeri nude gledateljima manje ili više nutricionistički harmonizirane i bogate okuse, idealan omjer između slatkog, gorkog, ljutog i kiselog, a toplo je preporučamo gledateljima koje muči neutaživa glad, kao i onima koji su siti svega. I neće vam teško pasti na želudac, a ako i padne, imajte na umu da su državni poglavari žilavi momci, čak i kad su cure pa se duže žvakanje podrazumijeva.


Pritom, spoj intrigantnih, pa i kontradiktornih i dramski potentnih državničkih osobnosti otvara pitanja koja često sami sebi postavljamo pred malim ekranima i dnevnim novinama. Vjerujemo li u bolje sutra ili je pak preciznije reći – “malo sutra”? Mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili ”oni drugi” spasiti našu zemlju? Ciničniji će reći da ne mogu pomoći ni budući, a još manje bivši. Mogu li oni, unatoč različitim političkim stremljenjima, ujedinjeni stremiti prema jednom zajedničkom cilju? Mogu li nam, dakle, oni koji su dijelom prošlosti pomoći u tkanju bolje budućnosti? Premda se radi o pitanjima na koja nemamo odgovore, kazalište nam otvara prostor za maštu ispunjenu gorkastim i ciničnim notama, upravo onakvima kakvima obiluje ova nemoguća predsjednička večera.


Satirički element Predsjednika & ce ističe mnoge apsurdnosti našeg društva, podsjeća na prošlost i sadašnjost te upozorava na neizvjesnu budućnost. Ali jedno je izvjesno – ako ste ikada poželjeli nekome od naših poglavara pokazati zube, učinite to, u Trogiru 20.7. u kuli Kamerlengo te u Makarskoj, u Ljetnom kinu 21.07.2021, sa iskrenim i širokim osmijehom. Obje predstave su sa početkom u 21h.