predsjednici & ca - Ulaznice

Predstava ''PREDSJEDNICI & CA

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


SLUŽBENO PRIOPĆENJE O „COVID POTVRDAMA“

ZA PREDSTAVU „PREDSJEDNICI & CA“

14.07.2021. U 21:30- LJETNA POZORNICA, OPATIJA

Poštovana publiko,

sukladno s odlukom Nacionalnog stožera RH, a na prijedlog Županijskog stožera Primorsko-goranske županije, od danas (ponedjeljak, 12. Srpnja 2021. godine) na snagu stupaju nove mjere koje se odnose na okupljanja vezana uz profesionalne umjetničke izvedbe i programe.

Na temelju članka 47. zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti a u vezi sa člankom 18. Zakona o izmjenama i dopunama i u vezi s člankom 5 i članka 22.a Zakona o sustavu civilne zaštite, stožer civilne zaštite RH, 09.7.2021. donio je ODLUKU: Okupljanja vezana uz profesionalne umjetničke izvedbe i programe dozvoljena su ako su na njima prisutne osobe s EU digitalnom COVID potvrdom ( u elektronskom ili pisanom obliku).

Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora. U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvijete kako bi se predstava mogla održati.

Ulazak na predstavu biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje

COVID POTVRDE ili ANTIGENSKOG TESTIRANJA.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera RH. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo 14.07. na predstavi „Predsjednici & Ca“ na Ljetnoj pozornici s početkom u 21:30!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.

Hvala unaprijed,

Music Time team!


NOVA HIT PREDSTAVA „PREDSJEDNICI&CA“

KREĆE NA PREMIJERNU LJETNU TURNEJU:

14.07. OPATIJA- Ljetna pozornica

20.07. TROGIR- kula Kamerlengo

21.07. MAKARSKA- ljetno kino

Građanski stan. Večera za 5 uglednih gostiju. Pozivnicu su dobili ”bivši” – i to na poziv ”bivše”!


Predsjednici&ca iznimno je aktualna i britka komedija nastala prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića, a u režiji potonjeg Kerempuhovog mlađahnog veterana. Predsjednica i predsjednici okupljeni na večeri nude gledateljima manje ili više nutricionistički harmonizirane i bogate okuse, idealan omjer između slatkog, gorkog, ljutog i kiselog, a toplo je preporučamo gledateljima koje muči neutaživa glad, kao i onima koji su siti svega. I neće vam teško pasti na želudac, a ako i padne, imajte na umu da su državni poglavari žilavi momci, čak i kad su cure pa se duže žvakanje podrazumijeva.


Pritom, spoj intrigantnih, pa i kontradiktornih i dramski potentnih državničkih osobnosti otvara pitanja koja često sami sebi postavljamo pred malim ekranima i dnevnim novinama. Vjerujemo li u bolje sutra ili je pak preciznije reći – “malo sutra”? Mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili ”oni drugi” spasiti našu zemlju? Ciničniji će reći da ne mogu pomoći ni budući, a još manje bivši. Mogu li oni, unatoč različitim političkim stremljenjima, ujedinjeni stremiti prema jednom zajedničkom cilju? Mogu li nam, dakle, oni koji su dijelom prošlosti pomoći u tkanju bolje budućnosti? Premda se radi o pitanjima na koja nemamo odgovore, kazalište nam otvara prostor za maštu ispunjenu gorkastim i ciničnim notama, upravo onakvima kakvima obiluje ova nemoguća predsjednička večera.


Satirički element Predsjednika & ce ističe mnoge apsurdnosti našeg društva, podsjeća na prošlost i sadašnjost te upozorava na neizvjesnu budućnost. Ali jedno je izvjesno – ako ste ikada poželjeli nekome od naših poglavara pokazati zube, učinite to u Opatiji, na Ljetnoj pozornici 14.07.2021. u 21:30h, iskrenim smijehom i širokim osmijehom.

ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM