Predstava ''Kerovi - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas kako je predstava ''Kerovi'', koja se trebala održati 14.10.2019. u Puli, otkazana zbog tehničkih razloga.

Povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su kupljene.

Ako ste ulaznice kupili putem naše web stranice, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.

Hvala Vam na razumijevanju.

Vaš Eventim

 

_______________________________________________________

Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.


Urnebesna komedija „KEROVI“

dolazi 14. listopada u Pulu

u DOM HRVATSKIH BRANITELJA !

 

Hit komedija - „KEROVI“, bit će izvedena 14. listopada u Domu hrvatskih branitelja u Puli,  s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom regije i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Predstava “KEROVI“ urnebesna je komedija, i za vrlo kratak period je osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje jeste - dva sata neprestanog smijeha i  suza  gdje god je predstava odigrana .

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura  i Srđan Timarov napravili  su sjajan glumački posao, a predstava obiluje komunikacijom  i interakcijom sa publikom.

Neobičnost ove kazališne priče je ta, što se po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija. Gledajući predstavu, publika po prvi put ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna šta to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatiti ćemo za šta nas to psi optužuju, te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

Predstava „Kerovi“ će publiku nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.